به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، خاصیتهای فراوان غذایی ماهی، آن را به عنوان یکی از محبوبترین غذاها برای ایتالیاییها تبدیل کرده است؛ به گونهای که بسیاری از ایتالیاییها حتی پاستا را با ماهی و میگومیخورند.
اهمیت مصرف ماهی در این کشور به حدی است که در منو تمام رستورانها در ایتالیا غذاهای دریایی دیده میشود.
گفتنی است؛ هر سال در آبهای ایتالیا نزدیک به ۲۰۰ هزار تن ماهی صید میشود که فقط تامین کننده بخشی از نیازهای مردم این کشور است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر