به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، خاصیتهای فراوان غذایی ماهی، آن را به عنوان یکی از محبوبترین غذاها برای ایتالیاییها تبدیل کرده است؛ به گونهای که بسیاری از ایتالیاییها حتی پاستا را با ماهی و میگومیخورند.
اهمیت مصرف ماهی در این کشور به حدی است که در منو تمام رستورانها در ایتالیا غذاهای دریایی دیده میشود.
گفتنی است؛ هر سال در آبهای ایتالیا نزدیک به ۲۰۰ هزار تن ماهی صید میشود که فقط تامین کننده بخشی از نیازهای مردم این کشور است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است