اتفاق تلخ و خجالت آور / فحاشی کاربران ایرانی به علیرضا فغانی

علیرضا فغانی حالا قربانی جدید کاربران ایرانی است. دلیل این کار هم خنده دار است چون در دیدار استرالیا و سوریه برای تیم سوریه پنالتی گرفته است.
کد خبر: ۱۰۸۰۳۸۲
اتفاق تلخ و خجالت آور / فحاشی کاربران ایرانی به علیرضا فغانی

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا فغانی قضاوت دیدار استرالیا و سوریه در پلی آف جام جهانی را بر عهده داشت همان دیداری که با تساوی دو تیم همراه بود و فغانی در آن یک پنالتی هم برای تیم سوریه گرفت.

در این باره بسیاری از مردم استرالیا در صفحات شبکه های اجتماعی نسبت به تصمیم فغانی اعتراض کردند و گاها فحاشی هایی نیز انجام شد.

او حالا سیبل هتاکان در فضای مجازی شده است.

او در اینباره به ورزش سه گفت: «در یکی، دو روز گذشته از طریق تماس، پیامک و تلگرامی و در صفحات اینستاگرامی بسیاری از مردم همیشه در صحنه به من فحاشی کردند. برایم جالب است که تعداد فحاشی های هموطنانم از مردم استرالیا بیشتر بود! هموطنان من اعتقاد داشتند که چرا برای سوریه پنالتی گرفته ام و به همین خاطر فحاشی کردند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها