
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، ترس از تزریقات و آمپول زدن یک مشکل شایع بین میلیون ها انسان در سراسر جهان است، این ترس باعث شده تا بیماری برخی افراد پیشرفت کند و حتی عده ای جان خود را از دست بدهند، به همین دلیل دانشمندان نسل جدیدی از داروهای تزریقی را برای کمک به این دسته از افراد تولید کرده اند.
در این شیوه خبری از تزریق آمپول بدون درد نیست بلکه تعداد زیادی از داروها در یک تزریق وارد بدن فرد می شود.
این شیوه درمانی به ویژه می تواند برای دوره های واکسیناسیون کودکان مورد استفاده قرار گیرد، زیرا کودکان بیش از سایر گروه های سنی از آمپول زدن می ترسند.
در این فناوری کپسول های کوچکی در مایع تزریقی وجود دارد که به تدریج و طی سال ها بعد در بدن فرد فعال می شود و می تواند برای مدت 12 سال در بدن انسان اثربخشی داشته باشد.
از جمله مهم ترین داروها در این طرح واکسن فلج اطفال، مننژیت و ذات الریه است.
دانشمندان این شیوه درمانی را در بدن موش های آزمایشگاهی بررسی کرده و توانسته اند زمان فعال سازی هریک از واکسن ها در بدن را بین 9، 20 و الی 41 روز به عقب بیندازند.
واکسن آنفلوآنزا یکی از واکسن های بسیار مفید برای سلامت بدن است و می تواند خطر ابتلا به عفونت را در کودکان تا 66 درصد کاهش دهد ولی هرسال نیاز به تزریق واکسن جدیدی است اما با استفاده از این شیوه درمانی جدید نیاز به تزریق در بازه های زمانی کوتاه از بین می رود و از بدن فرد محافظت می شود.
این فناوری جدید حاصل پژوهش های دانشمندان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) است و آنها امیدوارند بتوانند با تزریق این نسل جدید واکسن در یک نوبت(یک شات) تا چندین سال از بدن افراد درمقابل ابتلا به بیماری هایی همچون اچ آی وی (HIV)، سل و مالاریا محافظت کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰