به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، چهاردهمین جلسه محاکمه همدستان بابک زنجانی از صبح امروز در دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه آغاز شده بود که بابک زنجانی نیز در این جلسه حضور داشت.
بابک زنجانی در جلسه امروز دادگاه توضیحاتی را درباره سوالات قاضی پرونده مطرح کرد که در میان اظهاراتش با غلامرضا مهدوی وکیل شرکت نفت درگیری لفظی پیدا کرد که این مشاجره نهایتا باعث شد قاضی مقیسه زنجانی را از دادگاه اخراج کند.
همچنین متهم ردیف سوم حمید فلاح هروی هم از ابتدا در جلسه حاضر نبود. فلاحهروی در حالی که به دادگاه آمده بود به دلیل نامساعد بودن حالش در شعبه، نتوانست در جلسه محاکمه حاضر نشد و دفاع آخر را به وکیلش سپرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: