
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ورزش سه ، در این تیم نفراتی چون برومند و دهداری و قلی زاده و کوزه کنانی و... حاضر بودند. این شکست چنان تلخ و سنگین بود که از مردان این تیم، تنها 3 نفر حاضر شدند در تیم های ملی بعدی حاضر باشند و برخی مثل برومند، تیم ملی و خاک ایران را ترک و به آمریکا و لبنان رفت و حتی مدتی در تیم ملی لبنان هم بازی کرد و سال ها بعد به ایران برگشت.
ایستاده از چپ، ایرج حاتم، نادر افشار علوی نژاد، پرویز دهداری، پرویز کوزه کنانی، مسعود برومند، نشسته از چپ، جواد بهشتی، علی جعفرزاده، ایرج عرفان، عارف قلی زاده، داوود ارغوانی و امیر عراقی....بین این نفرات تنها از زنده بودن کوزه کنانی اطمینان داریم.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد