به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو،فروم مورد اشاره، نه تنها با هدف همکاری این چهار کمپانی برای کاهش حضور و رشد تروریسم در فضای مجازی به وجود می آید، بلکه قرار است آغازگر همکاری هایی با کمپانی های کوچکتر و دولت های مختلف نیز باشد.
در مجموع، هدف غایی چهار کمپانی را می توان ساکت کردن صدای تروریسم دانست؛ چه بیانیه های تنفرجویانه که آتش مجادلات را شعله ور می سازند و چه محتویاتی با مضامین تبلیغاتی که برای جذب افراد و تغییر طرز تفکر در اقصی نقاط جهان تولید می شوند. این اتحاد تازه تاسیس، فعالیت های فروم اینترنتی اتحادیه اروپا را ادامه خواهد داد.
فروم اینترنتی جهانی ضد تروریسم قرار است راهکارهایی برای مبارزه با تروریسم به صورت آنلاین ارائه کند و اعضای آن قادر به صحبت و فراگیری آموزش های لازم از انستیتوهای آکادمیک و گروه های مدنی خواهند بود؛ برای تحقق هرچه موثرتر این مهم نیز، از اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد خواسته شده تا در این طرح همکاری کنند.
البته اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد، تا همین امروز دست به فعالیت های زیادی برای جلوگیری از گسترش تروریسیم و افراطی گری زده اند؛ بنابراین همراه ساختن آنها در این راه، خصوصاً با در نظرگیری میزان نفوذ و سرمایه ای که این چهار کمپانی در اختیار دارند، کار چندان دشواری نخواهد بود.
فیسبوک، توییتر، مایکروسافت و یوتوب، همگی تا به امروز از تدابیر ضد تروریستی خاصی در سرویس های خود استفاده کرده اند و حالا می خواهند پروتکل ها و ابزارهای تازه ای برای تاثیرگذاری هرچه بیشتر تلاش های خود بسازند. بدیهی است که دانش و اطلاعات به دست آمده و پیشرفت های حاصل شده، با تمام اعضای این فروم به اشتراک گذاشته خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد