به گزارش جام جم آنلاین از اسپوتنیک، فردریک وانسینا فرمانده نیروی هوایی بلژیک اعلام کرد که ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا پروازهایش در آسمان غرب فرات در سوریه را به حال تعلیق درآورده است.
بر اساس این گزارش، هواپیماهای ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا در روزهای ۲۰ و ۲۱ ماه ژوئن جاری بر فراز اراضی سوریه در غرب رود فرات به پرواز درنیامده اند.
هواپیماهای ائتلاف طی دو روز گذشته در پی هشدار روسیه از ورود به آسمان غرب فرات در سوریه خودداری کرده اند.
فرمانده نیروی هوایی بلژیک گفت: روس ها رادارها و موشکهای کاملا فعال و آماده دارند.
وزارت دفاع روسیه در ۱۹ ژوئن با صدور بیانیه ای پس از اینکه ائتلاف بین المللی آمریکایی یکی از جنگنده های سوریه را در منطقه الرصافه در حومه جنوبی الرقه هدف قرار داد ضمن توقف همکاری با آمریکا برای تامین سلامت هواپیماها در سوریه اعلام کرد که جنگنده های روس با هر شی پرنده در غرب رود فرات به عنوان یک هدف نگاه می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است