به گزارش جامجم آنلاین به نقل از زومیت، شرکت وانپلاس دقایقی پیش و پس از گذشت تقریبا یک سال از زمان عرضهی وانپلاس ۳، از نسل جدید پرچمدار اندرویدی خود با نام وانپلاس ۵ رونمایی کرد. این کمپانی چینی مانند گذشته، گوشی بالاردهی خود را در قالب رویدادی آنلاین به جهانیان معرفی کرد.
وانپلاس ۵ گوشی بالاردهای است که از جدیدترین و قدرتمندترین قطعات سختافزاری حوزهی موبایل بهره میبرد؛ قلب تپندهی این گوشی فلزی و خوشساخت، اسنپدراگون ۸۳۵ است؛ پردازندهای که پیش از این در گوشیهای گلکسی اس ۸ سامسونگ، اچتیسی یو ۱۱ و اکسپریا ایکسزد پریمیوم نیز به کار گرفته شده است.
وانپلاس برای آنکه از عملکرد وانپلاس ۵ در امر مالتیتسکینگ آسودهخاطر باشد، آن را در دو نسخه با حافظههای رم ۶ و ۸ گیگابایت از نوع LPDDR4X عرضه خواهد کرد. چینیها برای پرچمدار جدید خود حافظهی ذخیرهسازی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی پرسرعت UFS 2.1 را در نظر گرفتهاند.
همانطور که انتظار میرفت، وانپلاس ۵ از دوربینی دوگانه بهره میبرد. یکی از سنسورهای این دوربین، نقش دوربین اصلی را ایفا میکند و دیگری فاصلهی کانونی و رزولوشن بیشتری دارد. وانپلاس ۵ در تمام کمپینهای تبلیغاتی خود از عبارت «دوربین دوگانه، تصاویر واضحتر» استفاده میکرد. اکنون میدانیم که دوربین اصلی پرچمدار جدید چینیها از سنسوری ۱۶ مگاپیکسلی و لنزی با f/1.7 بهره میبرد که توسط نمونهای ۲۰ مگاپیکسلی با فاصلهی کانونی بیشتر (۴۰ میلیمتر) پشتیبانی میشود.
چینیها مدعی هستند که مکانیزم جدید «فوکوس خودکار سریع» وانپلاس سرعت فوکوس خودکار را تا ۴۰ درصد بهبود میدهد؛ چرا که این مکانیزم از هر دو سنسور (تمام پیکسلهای آنها) برای فوکوس کمک میگیرد. دوربین وانپلاس از فناوری پردازش پیشرفتهای نیز بهره میبرد که با مقایسهی فریمهای مختلف و یافتن بهترین بخشهای تصویر از هرکدام، شفافیت عکس را بهبود میبخشد.
وانپلاس ۵ در «حالت پرتره» از هر دو دوربین برای خلق کردن حالتی شبیه به افکت بوکه در دوربینهای DSLR استفاده میکند؛ در این حالت پسزمینه بهصورت مصنوعی محو یا بهاصلاح «بلور» میشود و پیشزمینه را شفافتر میکند تا بدین ترتیب سوژه بیشتر به چشم بیاید.
وانپلاس همانند گذشته از نمایشگری ۵.۵ اینچی با رزولوشن فول اچدی و نسبت تصویر آشنای ۱۶:۹ در گوشی وانپلاس ۵ استفاده کرده است و خوشبختانه برخلاف بسیاری از رقبا، جک ۳.۵ میلیمتری هدفون را از پرچمدار جدید خود حذف نکرده و آن را در لبهی پایین گوشی جای داده است.
وظیفهی تأمین انرژی وانپلاس ۵ برعهدهی یک باتری ۳۳۰۰ میلیآمپر ساعتی است؛ ظرفیت باتری پرچمدار جدید چینیها ۳۰۰ میلیآمپر ساعت بیشتر از وانپلاس ۳ و ۱۰۰ میلیآمپر ساعت کمتر از وانپلاس ۳ تی است؛ با این حال با توجه به بهینه بودن پردازندهی اسنپدراگون ۸۳۵، به نظر نمیرسد که این موضوع مشکلساز باشد. وانپلاس همانند گذشته، فناوری انحصاری Dash Charge خود را نیز برای وانپلاس ۵ در نظر گرفته است که به لطف آن، فرایند شارژ شدن دستگاه بسیار سریع خواهد بود.
وانپلاس ۵ از بدنهای فلزی و زیبا بهره میبرد. ضخامت پرچمدار جدید وانپلاس تنها ۷.۲۵ میلیمتر است که به لطف خمیده بودن لبههای آن، بسیار باریکتر به نظر میرسد. وانپلاس یکی از المانهای مهم در طراحی گوشی را «لبهی سخت ممتد» عنوان میکند که در حقیقت گوشی را از هر چهار سمت احاطه کرده است.
وانپلاس برای حصول اطمینان از نرمی عملکرد وانپلاس ۵، علاوه بر به کار بردن سختافزاری قدرتمند؛ به منظور بهبود کیفیت صدای خروجی، عملکرد لمسی گوشی، مدیریت اپلیکیشن و به وجود آوردن رابطی سبک و اضافه شدن قابلیت Night Mode خودکار و حالت مطالعه، بهینهسازیهای متعددی روی نرمافزار گوشی پیاده کرده است.
وانپلاس ۵ از تاریخ ۶ تیر در بیش از ۳۳ کشور دنیا شامل آمریکا، کانادا، انگلستان، هند، چین و بسیاری از کشورهای اروپا عرضه خواهد شد.در بازار آمریکا، قیمت در نظر گرفتهشده برای نسخههای ۶ / ۶۴ و ۸ / ۱۲۸ گیگابایت وانپلاس ۵، بهترتیب ۴۷۹ و ۵۳۹ دلار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت