به گزارش جامجم آنلاین به نقل از رویترز، در ابتدای ماه ژوئن مصادف با ۱۱ خرداد ماه، میلیونها دانش آموز فارغ التحصیل از دبیرستان در کشور چین باید برای امتحان ورودی دانشگاه ملی این کشور با یکدیگر به رقابت بپردازند. این امتحان که همانند کنکور در ایران است، «گائوکائو» نام دارد که «امتحان بزرگ» معنی میدهد.
این امتحان بزرگ که امسال 9400000 نفر در آن شرکت کردند، برای دانش آموزان بسیار مهم و سرشار از استرس است زیرا پیش نیاز ورود به دانشگاه به حساب می آید و اگر موفق به کسب نمره قبولی در این تست نشوند، زندگیشان یک سال با تاخیر مواجه خواهد شد. فشارهای روحی پیش از برگزاری این امتحان به قدری بالاست که گاهی به خودکشی دانش آموزان منجر میشود.
این فشارهای روحی موجب میشود دانش آموزان برای اطمینان از قبولی صد در صدی به تقلب کردن اقدام کنند و به همین خاطر، در این امتحان بزرگ، پلیس نیز حضور دارد تا از هر نوع تقلبی پیشگیری کند. نیروهای پلیس در صورت مشاهده تقلب، فرد متخلف را به طور موقت بازداشت میکنند.
برای درک بهتر فضای امنیتی و دلهره آور کنکور در کشور چین پیشنهاد میکنیم تا عکسهای زیر را مشاهده کنید.
دانش آموزان پیش از برگزاری کنکور اصلی، خودشان را برای این امتحان بزرگ آماده میکنند. در همین راستا برخی از مدارس مورد این انتقاد قرار میگیرند که چرا رباتهایی که ۱۵ ساعت در روز درس می خوانند، تربیت میکنند. دلیل نقدشان هم این است که جوانان در این سن به کمی استراحت هم نیاز دارند.
پشت کنکوریهایی که حتی در بیمارستان و زیر اکسیژن نیز در حال مطالعه کتابهای درسی خود هستند.
جالب است بدانید که دانش آموزان از مقطع راهنمایی خود را برای امتحان بزرگ گائوکائو آماده می کنند.
آماده شدن برای کنکور فقط به درس خواندن محدود نمیشود، بلکه دانش آموزان برای رفع استرس و تنش های روحی در تمرینات بدنی مفرحی همانند تصویر بالا نیز شرکت میکنند.
دانش آموزان مدرسه ای در استان «هبی» دو اسکناس ۵ یوآنی از طرف مدرسه هدیه گرفتهاند تا برای موفقیت آن ها در امتحان بزرگ، خوش شانسی بیاورد.
پلیس در حال مهار کردن افرادی است که برای ثبت نام در امتحان ورودی در جلوی درب ازدحام کرده اند.
در روز برگزاری گائوکائو، ماشین پلیس راه را برای دانش آموزانی باز می کند که قصد شرکت در امتحان را دارند.
خانواده ها و دوستان برای حمایت از کنکوری ها در خیابانها جمع شده و آن ها را بدرقه میکنند.
امتحان بزرگ در چین یکی از مهمترین و سرنوشت ساز ترین امتحانهای دوران تحصیل هر فرد به شمار میرود. از این رو، مسوولین با اعمال فشار و سخت گیری های زیاد قصد دارند تا از انجام هرگونه تقلبی پیشگیری کنند.
دوربین درون خودکار (دومی از سمت چپ) به همراه پاک کنی که در واقع یک گیرنده دیجیتالی است.
این عینک مصادره شده، حاوی دوربین مخفی بوده که به همراه یک سکه کوچک که حکم گیرنده را دارد، استفاده میشده است.
یک سیستم تقلب بسیار پیچیده در استان شیچوآن چین.
موبایلهای توقیف شده در جلسه کنکور. جالب است بدانید افرادی که تقلب می کنند بین یک تا سه سال از شرکت در این امتحان محروم خواهند شد.
دانش آموزان در سه سالن مجزا برای امتحان ریاضی، زبان انگلیسی و چینی با هم رقابت میکنند. در این عکس، شاهد امتحان انگلیسی در دانشگاه دونگوآن هستید.
در برخی از حوزه های امتحانی برای پیشگیری از هر نوع تقلبی، از دوربین های نظارتی برای زیر نظر داشتن دانش آموزان استفاده میکنند.
دانش آموزان پس از ۹ ساعت امتحان در طول دو روز، از تمامی فشارهای روحی قبل از کنکور رها میشوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت