به گزارش جام جم آنلاین، عباسعلی کدخدایی در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: پیشنهاد ما این است که مردم در همان ساعات اولیه اخذ رای بر سر صندوق ها حضور پیدا کنند تا ضرورتی برای تمدید ساعت رایگیری پیش نیاید.
وی با اشاره به بررسیهای امروز شورای نگهبان تصریح کرد: امروز آیتالله جنتی به منظور انجام هماهنگیهای لازم با دفاتر استانی و هیئتهای نظارت استان در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات حضور پیدا کرد، تا انشاءالله برای فردا آمادگی لازم وجود داشته باشد.
وی با تاکید بر لزوم حضور پرشور تمام اقشار جامعه بر سر صندوق های رای عنوان کرد: انتخابات که به تعبیر مقام معظم رهبری یک جشن ملی و موجب ارتقاء عزت ملی و استقلال ملت ایران است،جلوهای از مردمسالاری اسلامی است و طبیعتا به کارگیری حق تعیین حق سرنوشت توسط خود مردم است.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: قطعا مانند تمام ادوار گذشته که شاهد حضور پرشور و گسترده مردمی بودیم که با حضور خود به کشور مصونیت می بخشیدند؛ فردا هم با حضور پرشور مردم بر پای صندوق های رای مواجه خواهیم شد و انشاءالله در این جشن ملی همه ما، تمام کسانی که واجد شرایط هستند، هم زن و هم مرد حضور داشته باشند چراکه این حضور پرشور میتواند پاسخی به ادعای کذب دشمنان باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد