احوالپرسی گرم رئیس جمهور منتخب فرانسه با سفیر ایران در پاریس

رئیس جمهوری منتخب فرانسه، دست سفیر ایران در پاریس را به گرمی فشرد.
کد خبر: ۱۰۲۸۲۴۰
احوالپرسی گرم رئیس جمهور منتخب فرانسه با سفیر ایران در پاریس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، «مراسم روز پیروزی در اروپا» به مناسبت سالروز پایان جنگ جهانی دوم با حضور «فرانسوا اولاند» رئیس جمهوری فرانسه و «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری منتخب این کشور در پاریس برگزار شد.

در این مراسم که از شبکه تلویزیونی فرانس 24 بصورت مستقیم پخش می شد، مکرون، فرانسوا اولاند رئیس جمهوری این کشور را همراهی می کرد. اولاند پس از برگزاری مراسم بزرگداشت، مکرون را با کهنه سربازان، نظامیان، سفیران و حاضران در این آئین آشنا کرد.

مکرون و اولاند هنگام حال و احوال پرسی با سفیران خارجی مقیم پاریس، با «علی آهنی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه که در این مراسم حضور داشت نیز به گرمی حال و احوالپرسی کردند و دست یکدیگر را فشردند.

این نخستین حضور عمومی مکرون پس از پیروزی در انتخابات روز گذشته ریاست جمهوری فرانسه در یک مراسم رسمی بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها