به گزارش جام جم آنلاین، قرارگیری طولانیمدت در معرض عامل محرک، بیتوجهی به درمان آلرژی و شدت زمینه ارثی در افزایش میزان بروز آلرژی موثر است. آلرژی در پوست به صورت اگزما و کهیر، همچنین در دستگاه گوارشی نیز بعد از مصرف داروها و مواد غذایی خاص به صورت تهوع و دلدرد بروز میکند.
افرادی که زمینه آلرژی دارند از محیطی که دارای عوامل تحریککننده مانند خوراکیهایی نظیر شکلات، فستفودها، فلفل، شرایط محیطی مانند گرد و خاک و وجود حیوانات که امکان بروز این بیماری را در آنان افزایش میدهد، اجتناب کنند.
گاهی بیماری آلرژی زمینه ژنتیک و ارثی در افراد دارد و عوامل تحریککننده بخصوص در فصل بهار و تابستان نظیر گردههای گل و درختان باعث پاسخ نابجای سیستم ایمنی بدن میشود که ابتلا به آلرژی را نیز افزایش میدهد.
با توجه به گردهافشانیها، ورود میوهها و سبزیجات جدید در فصل بهار، آلرژیهای بینی، غذایی و آسم در این فصل بسیار شایع هستند. بیتفاوتی افراد به آلرژیهای سطحی میتواند آن را از یک بیماری ساده به یک بیماری سخت تبدیل کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد