به گزارش جام جم آنلاین از یورونیوز، در حالی که فقط ۵ روز تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در فرانسه باقی مانده، وزارت کشور فرانسه از دستگیری دو مظنون به انجام عملیات تروریستی در شهر مارسی خبر داد.
ماتیاس فکل وزیر کشور فرانسه در این باره گفت مظنونان دو مرد ۲۳ و ۲۹ ساله هستند. آنها در آپارتمانی در مارسی دستگیر شدند و از محل زندگی آنها مواد منفجره کشف شده است.
فرانسوا مولن دادستان پاریس نیز گفت: دستگیر شدگان «محی الدین» و «کلمنت» نام دارند و هر دو دارای تابعیت فرانسوی هستند و از سوی سازمان های امنیتی فرانسه در لیست بنیادگرایان قرار گرفته بودند. آنها در سال ۲۰۱۵ به مدت دو ماه در یک سلول مشترک بودند و بدین ترتیب با هم آشنا شدند.
همزمان با انتخابات فرانسه، بیش از ۵ هزار نیروی پلیس مسئول برقرار امنیت ۶۷ هزار مرکز رأی گیری شده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است