
به گزارش جام جم آنلاین از پرشین خودرو ، وی با بیان اینکه تلاش میشود این خودرو با آپشنهای مختلف آن در قیمت بین ۳۴ تا ۴۰ میلیون تومان عرضه شود، خاطرنشان کرد: عرضه این خودروی جدید از ابتدای تیرماه سال آینده آغاز خواهد شد.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: طبق برنامهریزی صورت گرفته سال آینده ۴۵ هزار دستگاه خودروی کوییک و سال ۱۳۹۷ نیز بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودروی کوییک تولید خواهد شد.
وی در رابطه با آخرین وضعیت قرارداد سایپا با سیتروئن اظهار کرد: این قرارداد در مراحل نهایی است و تا پایان سال جابهجایی مبالغ یورویی و انتقال سهام به طرف فرانسوی صورت خواهد گرفت.
مهدی جمالی در پاسخ به سوالی درباره زمان بازنشستگی پراید اظهار کرد: این موضوع بستگی به تقاضای این خودرو دارد. بنابراین تا زمانی که تقاضای این خودرو وجود دارد تلاش میکنیم که آن را مرتبا ارتقا داده و نیاز مصرفکنندگان را تامین کنیم.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد