
به گزارش جام جم آنلاین از میزان ، روز پنجم اسفند امسال وقوع سرقت از خودروی حمل پول بانک پاسارگاد تهران به ماموران پلیس اعلام شد.
باحضور تیم های پلیس آگاهی درمحل سرقت دراتوبان حقانی مشخص شد سرنشینان دو خودروی پراید که مسلح به اسلحه کلانشینکف بودند پس از سد کردن راه خودروی حمل پول و پیاده کردن سرنشینان آن خودرو را به همراه 900 میلیون تومان وجه نقد به سرقت برده اند.
در ادامه تحقیقات مشخص شد خودرو هیچ گونه محافظ مسلحی نداشته است درحالی که تحقیقات برای شناسایی سارقان اداره داشت کاراگاهان پلیس اطلاع پیدا کردند سارقان به شمال کشور متواری شده اند.
با شناسایی مخفیگاه سارقان در شهر لاهیجان باهمکاری پلیس گیلان دو سارق مرد و یک زن که اقدام به سرقت خودروی حمل پول کرده بودند در عملیات تعقیب و گزیر و با شلیک پلیس به خودروی پرشیای آنها دستگیر شدند.

هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد
این پول ها هنوز قابل استفاده هستن