با دستور برانکو انجام شد

اخراج رضاییان و علیپور از اردوی پرسپولیس

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پی درگیری امروز یک شنبه دو بازیکن این تیم در جریان تمرین، آنها را با تنبیه انضباطی از ادامه حضور در اردو و همراهی تیم در بازی با الوحده محروم کرد.
کد خبر: ۱۰۰۶۵۰۹
اخراج رضاییان و علیپور از اردوی پرسپولیس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کانال رسمی باشگاه پرسپولیس، برانکو ایوانکوویچ در پی در گیری امروز یک شنبه رامین رضاییان و علی علیپور که در جریان تمرین اتفاق افتاد آن ها را با تنبیه انضباطی روبرو کرد.

بنا بر این تصمیم که سرمربی تیم آن را در جریان شام امشب اعلام کرد، این دو بازیکن از ادامه حضور در اردوی تیم و همراهی سرخپوشان در بازی با الوحده محروم شدند.

برانکو به مسئولان تیم اعلام کرد این دو در اولین فرصت به تهران بازگردند. براین اساس قرار است رضاییان و علیپور فردا دوشنبه هم زمان با عزیمت تیم به سمت ابوظبی، دوبی را به مقصد تهران ترک کنند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۲
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
بعضی بازیكن های ایرانی واقعا بچه اند . تو این موقع حساس وقت دعوا كردن بود ؟!
بلوبری
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
هر كی غوره نشده مویز بشه اینطوری میشه!!!!
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها