
ببینید | دو ویژگی شخصیتی شهید آوینی
شهید مرتضی آوینی، فیلمساز و نویسنده برجسته ای است که در جریان فیلمسازی در منطقه فکه به شهادت رسید.
شهید مرتضی آوینی، فیلمساز و نویسنده برجسته ای است که در جریان فیلمسازی در منطقه فکه به شهادت رسید.
قبرستان بقیع در تاریخ به «مشهد» و «حرم اهل بیت» معروف بوده که شامل مقبره چهار نفر از ائمه اطهار؛ امام حسن مجتبی، امام سجاد، امام باقر، امام صادق(ع) و عموی گرامی رسول خدا، عباس، فاطمه بنتاسد و احتمالا حضرت فاطمه(س) است.
گرچه برخی والدین هنوز اعتقاد دارند اصلیترین راه کسب اطلاعات و ارتقای آگاهی، کتابخوانی است اما به نظر رشد تکنولوژی در جهان معاصر ثابت کرده همسو با شرایط و ویژگیهای نسل امروز بسترهایی که به افزایش دانش کمک میکنند نیز تغییر کرده است. نمونه بارز آن بازیهای ویدئویی است.
هفته کتاب در حالی ۳۰ آبان به پایان رسید، که خبر تعطیلی مهمترین جایزه مستقل ادبیات انقلاب اسلامی، کام جریان فکری و فرهنگی انقلاب را تلخ کرد.
کافی است دریک گردش روزانه، مسیرتان به یکی از راههای منتهی به خیابانهای پررفتوآمدشهر بیفتد، بیشک چند بساطیفروش کتاب را در مسیر خود میبینید. فروش کتاب بهصورت خیابانی دربرخی کشورهای جهان مشاهده میشود، ولی اینگونه بساطها به فروش کتابهای دستدوم و حتی اهدای آنها اختصاص دارد و معمولا برای حفظ محیطزیست و در اختیار قرار دادن کتاب به دیگر دوستداران آن.
کتاب، در زبان فارسی ناشناس است و تمایزش با «آن کتاب» معرفه، کتاب ریشهدار در لوح محفوظ، امالکتاب هویدا نیست و پوشیده است.
مقام معظم رهبری همواره به موضوع کتاب و کتابخوانی، اهتمام ویژه دارند و همین موضوع یکی از دلایل اهمیت کتابخوانی در کشور است. برهمین اساس در آخرین روز از هفته کتابخوانی، ششمین قسمت ازمجموعه مستند «غیررسمی» که به موضوع اهمیت کتاب از منظر رهبری میپردازد با حضور علیرضا مختارپور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، سیدمحمدعلی صدرینیا کارگردان این مجموعه مستند و جمعی از مدیران و مسئولان و فعالان فرهنگی وهنری درسالن مرکز همایشهای بینالمللی کتابخانه ملی برگزار شد.
آیین بزرگداشت حاجاحمد عطایی، ناشر پیشکسوت با حضور جمعی از اهالی نشر و فرهنگ در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی پارک شهر برگزار شد. در این مراسم، مصحف شریف با دستخط رهبر معظم انقلاب از سوی محمدعلی قندهاری، مدیر انتشارات انقلاب اسلامی به احمد عطایی تقدیم شد.
«عروج از تشک کشتی» درژانر وصیتنامهنویسی، مفید، لذتبخش، وسازنده است. سازنده شبیه تکنوازیهای محمدرضا لطفی، خوشمزه و با پرنسیپ برای روح و روان مخاطب. کتاب، شروعی سهمگین و توفانی دارد؛ «من چیزی ندارم اگر هم داشتهباشم به کسانی بدهید که احتیاج دارند.»
مدرنیته، روحیه تمدنسازی و تمدنپروری را همه جاگیر کرده، دیگر تمدن فقط در یک جغرافیای مرزبندی شده سایه نمیاندازد و جاخوش نمیکند، با جهان امروز نمیتوان مکالمه نکرد اما باید بتوانیم بسیار بیشتر از تاثیری که میگیریم اثرگذار ظاهر شویم. این مهم جز با آگاهی حاصل نمیشود و کتاب نماد دیرینه دلآگاهی است.