تلاش‌های آقامهدی

۲۶نکته درباره فعالیت‌های دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی در سه سال گذشته

تلاش‌های آقامهدی

۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶

آنچه در ادامه می‌خوانید، گزیده‌ای از گزارش مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور درباره مهم‌ترین اقدامات این نهاد در دولت سیزدهم است.

عرضه کتاب‌هایی با عناوین شرم‌آور

عرضه کتاب‌هایی با عناوین شرم‌آور

۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴

نمی‌دانم این روزها مسیرتان خیابان انقلاب بوده است؟ حتما اگر در این خیابان رفت‌و‌آمد داشته باشید، چشم‌تان به جمال دستفروشانی که کتاب می‌فروشند، روشن شده است، البته چندوقتی است که این دستفروشان از محدوده معمول خود فراتر رفته‌اند و در بیشتر خیابان‌های شهر و هرجایی که بساط دستفروشان پهن است، آنها هم حضور دارند.

سنت دیرینه گزیده‌سازی در ادبیات

سنت دیرینه گزیده‌سازی در ادبیات

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

از نگاه من،کتاب‌ پنج ویژگی‌ کلی‌ دارد که درباره هر کدام از این ویژگی‌ها می‌توانیم‌جداگانه بحث‌ کنیم.

گِلی که با آب باران شسته ‌شد!

گذری بر داستان «گِل» به قلم دیوید آلموند‌

گِلی که با آب باران شسته ‌شد!

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲

کتاب «گِل» داستان زندگی دیوید است. دیوید پسری نوجوان‌، ساکن فلینگ‌، با ذهنی معصوم‌، روحی ساده و زندگی معمولی است. او پسر محراب است و در کنار پدر اوماهونی‌، مراسم عشای ربانی را در کلیسا برگزار می‌کند. دیوید همچون همیشه درگیر تکرار‌های معمولی زندگی‌اش است که پسری به نام استفان رز به محله فلینگ می‌آید.

از عشق‌قدس تا عشق‌ساره

چند خط برای کتاب «تل‌آویو سقوط کرد»

از عشق‌قدس تا عشق‌ساره

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷

«تل‌آویو سقوط کرد» تنها عنوان این کتاب نیست بلکه این جمله، آرزوی آزادگان بسیاری در گوشه‌گوشه‌ این زمین خاکی است. آنها که هر روز با دیدن افسارگسیختگی این رژیم منحوس، فجایع انسانی‌اش را شماره می‌کنند.

دو شاه‌کلید برای نویسندگی؛ قلاب اولیه و جملات کوتاه

در نشست تجربه‌نگاری با اهالی قلم و رسانه مطرح شد

دو شاه‌کلید برای نویسندگی؛ قلاب اولیه و جملات کوتاه

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲

به دعوت مجموعه ادبی فرهنگی «زیرمتن» نشست تجربه‌نگاری با اهالی قلم و رسانه با حضور آمنه پازکی (داستان‌نویس)، میثم رشیدی مهرآبادی (روزنامه‌نگار) وامیر رضایی (مجری ــ کارشناس ادبی) برگزار شد. در خلال این نشست، مباحثی کاربردی مطرح شد که خلاصه‌ای از آن پیش روی شماست.

غصه می‌خوریم چرا این ادبیات مخاطب کمی دارد

دو کارشناس ادبیات پایداری کتاب «تابستان ۱۳۶۹» به کوشش مرتضی سرهنگی را بررسی کرده‌اند

غصه می‌خوریم چرا این ادبیات مخاطب کمی دارد

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳

در کشور ما بعضی عرصه‌های کار نشده و تجربه نشده وجود دارد که پایمردی و همت می‌خواهد تا امری تاسیس شود و شکل بگیرد. انگار قانون نانوشته‌ای وجود دارد که یا نباید به آن عرصه پا گذاشت یا باید پای صفر تا صد آن فقط خودت باشی و خودت!

دوست دارم زندگی کنم، نه این‌که فقط باشم

معرفی اجمالی کتاب «لهجه‌های غزه‌ای» به قلم یوسف القدره و فاتنه الغره

دوست دارم زندگی کنم، نه این‌که فقط باشم

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

فلسطین یک کشور نیست یک بسته فرهنگی متنوع است که آدم‌ها در برخورد با آن تکلیفی دارند. هیچ‌کس نمی‌تواند نسبت به مسأله فلسطین بی‌تفاوت باشد و در نهایت یک طرف ماجرا می‌ایستد. با وجود این‌ سبک زندگی فلسطینیان هنوز در لایه‌ای از مه قرار دارد، زیرا دانسته‌ها‌مان از طریق اینترنت و تلویزیون است؛ بسیار عام و تکراری. شناخت شرایط و فرهنگ آن منطقه از نزدیک، زنده و بدون حجاب واقعا نایاب است.

فصلی نو در مقتل‌نویسی معاصر

فصلی نو در مقتل‌نویسی معاصر

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷

مقتل‌نویسی را نوعی تاریخ‌نگاری دانسته‌اند‌. این تاریخ‌نگاری به نحوه زندگی و شهادت بزرگان و پیشوایان دینی می‌پردازد. در تاریخ شیعه با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی در هر زمانه‌ای مقتل‌هایی به واقعه کربلا در شکل‌های مختلفی پرداخته‌اند.

بشنوید |  کتاب صوتی رایگان برای زائران اربعین

بشنوید | کتاب صوتی رایگان برای زائران اربعین

۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰

کتاب «جاذبه‌ حسینی» دربردارنده‌ گزیده‌ بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) درباره‌ حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) و اربعین حسینی است.

قبلی۴بعدی