
سعدی و شعر عالمگیر پارسی
سعدی از بزرگترین سخنسرایان زبان فارسی و یکی از ستونهای برافراشته فرهنگ و زبان ایرانیان است.
سعدی از بزرگترین سخنسرایان زبان فارسی و یکی از ستونهای برافراشته فرهنگ و زبان ایرانیان است.
چاپ سیام کتاب «ویولن زن روی پل» همچنان با استقبال مخاطبان مواجه است.
نشست شعرخوانی ویژه بزرگداشت سه چهره برجسته ادب فارسی، عطار نیشابوری، سعدی شیرازی و پروین اعتصامی، روز ۲۸ فروردینماه سال جاری به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و با حضور فارسیزبانان، اساتید و دانشجویان علاقهمند برگزار شد.
تاریخ و تمدن بشر اجزایی درهمتنیده دارد که انگار همدیگر را کامل میکنند. در این میان، تاریخ و تمدن جهان اسلام از عناصر مختلفی برخوردار است که مقوم و حامی یکدیگر هستند و به ماندگاری این اجزای مؤثر کمک کردهاند. یک نمونه از این عناصر که از هنرهای جذاب و دلنشین هم بهشمار میرود، «خط و خوشنویسی» است.
کتاب «علی آقا» نوشته سمانه خاکبازان، اثری از انتشارات روایتفتح، در زمستان ۱۴۰۳ منتشر شد و بهسرعت توجه مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کرد. این کتاب که به زندگی شهید مدافع حرم، علی یزدانی میپردازد، روایتی متفاوت و انسانی از یک قهرمان گمنام ارائه میدهد. علی آقا نه یک اسطورهسازی کلیشهای، بلکه داستانی ملموس از یک زندگی معمولی است که در مسیر دفاع از ارزشها، به اوج معنا و تأثیرگذاری میرسد.
«مگر زن میتواند بجنگد؟!» پرسشی آشناست والبته برخاسته از یک ذهن سطحینگر که تواناییهای جسمی و ظرفیتهای روحی زنان را دستکم میگیرد و میدان جنگ و فعل جنگیدن را امری منحصرا مردانه قلمداد میکند اما واقعیتی که از چشم بیشتر مردمان پنهان مانده، این است که برخلاف تصورات کلیشهای رایج، زن و جنگ همچون جن و بسمالله نیستند و الکسیویچ، نویسنده اهل بلاروس در کتاب «جنگ، چهره زنانه ندارد» بهمدد سلاح قلم توانسته به قدرتمندترین شکل ممکن تیر خلاص را بر پیکر این پندار باطل بزند.
جوزف ویتالی یا جو ویتالی (Joseph Vitale؛زاده ۱۲دسامبر ۱۹۵۳) یکی از نویسندگان و مروجان قانون جذب است. ویتالی بهدلیل حضورش در فیلم «راز» و نوشتن کتابهای «عامل جاذب» و «محدودیت صفر» مشهور شده و همچنین کتب ذن و هنر نوشتن، کلید و ایمان و هر دقیقه یک مشتری زاده میشود را نیز نوشته است.
اشاره: قرآن کریم تنها کتاب فردی عبادت نیست،منشور تحول جامعه است!از عدالت اقتصادی تاحقوق زنان، از مبارزه با فسادتا صلح اجتماعی ـ تفسیر اجتماعی قرآن نشان میدهدکه این کتاب آسمانی چگونه میتواندنقشهراه زندگی جمعی ما باشد.
میرچا الیاده، نویسنده، فیلسوف، دینپژوه و اسطورهشناس رومانیایی در سال ۱۹۰۷ در بخارست متولد شد. الیاده در هند، فرانسه و انگلیس به زندگی، تحصیل و مطالعه پرداخت ولی سالهای پایانی عمر خود را به عنوان پژوهشگر و استاد دینپژوهی در دانشگاه شیکاگو و در آمریکا گذراند. الیاده در سال ۱۹۶۴ از طرف دانشگاه شیکاگو بهعنوان استاد خدمات ممتاز سیول ال آیوری مفتخر شد. در سال ۱۹۶۶ دکترای افتخاری دانشگاه ییل را دریافت کرد.
برخلاف تصور اولیه که نوشتن برای کودکان را به راحتی آب خوردن میدانیم، تولید محتوا، آنهم در قواره کتاب برای کودک، کاری پر از جزئیات است که خط به خطش دقت و نکتهسنجی لازم دارد.