در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش سایت عروس، کیک عروسی، یک نوع کیک می باشد که برای جشن عروسی تهیه می شود. مواد اولیه این کیک در کشورهای مختلف متفاوت می باشد.
معمولاً ویژگیهای این کیک را چندین طبقه بودن، تزیین بسیار زیبا، قرار گرفتن آدمک هایی کوچک از عروسی و داماد بر روی کیک و رنگ کاملاً سفید آن تشکیل میدهد.
در مراسم ازدواج برای گام اول عروس و داماد کیک را برش می زنند که این مسئله رسمی است دیرین در اکثر نقاط دنیا.
در برخی از نقاط اروپا رسم بر این بوده است که این کیک توسط خود عروس پخته میشده تا بدین وسیله عروس بتواند مهارت خود را در آشپزی و شیرینی پزی نشان دهد.
دیرینگی کیک عروسی به زمان امپراتوری روم در ۴۰۰ سال قبل از میلاد مسیح برمی گردد.در ابتدا در مراسم عروسی یک نوع نان پخته می شد که به مرور زمان به شیرینی آن افزودند.
در ۱۰۰ سال قبل از میلاد ابتدا یک تکهٔ محکم نان شیرین یا کیک میوه ای به داماد میدادند که میل کند و باقیماندهٔ خورد شده آن را بر سر عروس می ریختند.
این رسم امروزه بصورت بریدن کیک و در دهان گذاشتن آن توسط عروس و داماد انجام می شود.در قرن 17 میلادی شکر قنادی تولید شد.
برای اولین بار کیک عروسی به سبکی غربی در کشور بریتانیا پخته شد و روشهای تزیین آن مانند استفاده از خمیر فوندانت، رویال آیسینگ در این کشور رواج پیدا کرد.
منبع: سایت عروس (http://www.Aroos.co)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد