به گزارش جامجم آنلاین به نقل از زومیت، کوالکام امروز اطلاعات بیشتری از پردازندهی اسنپدراگون ۸۳۵ خود منتشر کرد. انتظار میرود این پردازنده در گوشیهای معرفی شده در نیمهی اول سال ۲۰۱۷ حضور پررنگی داشته باشند. اسنپدراگون ۸۳۵ در واقع نسل جدید اسنپدراگون ۸۲۰ است که با عملکرد بهتر، مصرف انرژی کمتر و ویژگیهای جدید برای واقعیت مجازی و ثبت بهتر تصاویر با دوربین، همراه شده است. کوالکام میگوید پردازندهی جدید ۲۵ درصد انرژی کمتری نسبت به نسل قبل مصرف میکند که به معنای ۲.۵ ساعت شارژدهی بیشتر باتری است.
همانطور که در گذشته نیز اشاره شده بود، اسنپدراگون ۸۳۵ به همراه نسل جدید شارژ سریع کوالکام با نام Quick Charge 4.0 عرضه خواهد شد. این نسخه از شارژ سریع با استانداردهای صنعتی یواسبی نوع سی همخوانی دارد، ۲۰ درصد سریعتر از نسل سوم شارژ میکند و البته از شارژ بیش از حد نیز جلوگیری به عمل میآورد. کوالکام میگوید نسل چهارم شارژ سریع با ۵ دقیقه شارژ گوشی ۵ ساعت شارژدهی در اختیار کاربر خواهد گذاشت.
کوالکام مدعی است ۸۳۵ در مقایسه با ۸۰۱، پرچمدار سال ۲۰۱۴ خود، ۵۰ درصد مصرف باتری کمتر دارد. این تراشه مبتنی بر فرآیند ساخت ۱۰ نانومتری است که باعث کاهش ابعاد میشود و اجازه میدهد باتری با حجم بزرگتر در گوشیهای هوشمند قرار داده شود.
علاوه بر مصرف انرژی، اسنپدراگون ۸۳۵ در مقایسه با ۸۲۰ در زمینهی پشتیبانی از واقعیت مجازی و افزوده نیز بهبودهایی داشته است. این بهبودها در اثر رندر سریعتر گرافیکهای سهبعدی و نمایش تعداد بیشتری از رنگها امکانپذیر شده است. کوالکام میگوید علاوه بر گوشیهای هوشمند، اسنپدراگون ۸۳۵ راه خود را به هدستهای مستقل واقعیت مجازی نیز باز خواهد کرد.
همچنین پردازندهی جدید در بخش کیفیت عکاسی نیز بهبودهایی داشته است که از آن جمله میتوان به پشتیبانی بومی از سیستمهای زوم اپتیکال و فناوریهای بهبودیافتهی فوکوس خودکار اشاره کرد. همچنین این پردازنده لرزشگیر دیجیتال بهتری در مقایسه با قبل دارد. ۸۳۵ اولین پردازندهی اسنپدراگون است که میتواند ویدیوهای Ultra HD 4K Premium شامل HDR 10 را پخش کند.
به جز گوشیهای هوشمند غیراپلی، میتوان گفت تمامی پرچمداران مطرح بازار از پردازندههای پرچمدار کوالکام استفاده میکنند و انتظار میرود با اسنپدراگون ۸۳۵ این روند ادامهدار باشد؛ اما گسترش این پردازنده به سایر صنعتها مانند هدستهای واقعیت مجازی، میتواند به کوالکام در مسیر رشد کمک شایانی بکند.
مشخصات فنی اسنپدراگون 835:
CPUهای Kryo 280 با ۴ هستهی بازده بالا با فرکانس کاری ۲.۴۵ گیگاهرتز و چهار هستهی کم مصرف با فرکانس کاری ۱.۹ گیگاهرتز
مودم X16 LTE اسنپدراگون با پشتیبانی از Category 16 LTE و سرعت آپلود Category 13 LTE
2×2 11ac MU-MIMO
وایفای مولتی گیگابایت با استاندارد 801.11ad
بلوتوث نسخه ۵
واحد پردازش گرافیکی آدرنو ۵۴۰ با پشتیبانی از OpenGL ES 3.2، OpenCL 2.0 Vulkan و DX12
Heaxgon 682 DSp با HVX
فناوری All-Ways Aware کوالکام با پشتیبانی از Google Awareness API
مموری دوکاناله LP DDR4x با فرکانس ۱۸۶۶ مگاهرتز
سیستم موقعیتیاب کوالکام با پشیتبانی از سیستمهای GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, and QZSS
پشیتبانی از دوربین ۳۲ مگاپیکسل و دوربین دوگانه ۱۶ مگاپیکسل با Spectra 180 ISP, 2x ISP, 14-bit, hybrid autofocus (laser/contrast/structured light/dual-phase detection AF) , Qualcomm® Clear Sight™, optical zoom و سیستم تشخیص فازی به کمک سختافزار و ضبط ویدیوهای HDR
ثبت ویدیو 4K Ultra HD با نرخ ۳۰ فریم در ثانیه و پخش ویدیو 4K Ultra HD با نرخ ۶۰ فریم در ثانیه، پشتیبانی از استاندارد H.264 AVC و H.265 HEVC
Ultra HD Premium™ ready, 4K @60fps, wide color gamut support, 10-bit color depth
شارژ سریع 4
Qualcomm Aqstic™ WCD9341 audio codec with support for audiophile grade DAC with 32-bit/384kHz
فناوری ۱۰ نانومتری FinFET
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت