گزارش جام جم آنلاین از باز طراحی خباثت آمریکا علیه مردم ایران

مجلس آمریکا باز هم به "در بسته "کوبید!

کمک اسطوره‌های NBA به موزه محمدعلی

لبران جیمز، فوق‌ستاره تیم بسکتبال کلیولند کاوالیرز، 5/2 میلیون دلار به موزه‌ای در شهر واشنگتن که برای گرامیداشت محمدعلی کلی، اسطوره مسلمان بوکس آمریکا و جهان بنا شده است، کمک کرد.
کد خبر: ۹۶۹۹۹۰

جیمز در مورد محمدعلی به روزنامه «یوای‌ای تودی» گفت: او نه فقط به‌خاطر مهارت‌ و قهرمانی در بوکس، بلکه به‌خاطر شخصیت خارج از زمینش برای من یک الهام‌بخش بزرگ است.

موزه مذکور در شهر واشنگتن با نام «محمدعلی: قدرتِ تغییر» دایر شده است و قسمتی از موزه تاریخ و فرهنگ آفریقا ـ آمریکا به حساب می‌آید. مایکل جردن و اروین مجیک جانسون، دیگر اسطوره‌های بسکتبال آمریکا هم به ترتیب 5 و یک میلیون دلار به این موزه کمک کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها