
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، آیتاللهالعظمی جوادی آملی در دیدار با اعضای ستاد کنگره نکوداشت آیتاللهالعظمی مظاهری اظهار داشت: آیتاللهالعظمی مظاهری شخصیت اخلاقی و علمی، بسیار قابل توجه و از بزرگان هستند.
وی با بیان اینکه کاری که علما باید بکنند این است که مکتب تشیع را زنده نگه دارند، افزود: آیتاللهالعظمی مظاهری مکتب امام حسین(ع) را زنده نگه داشتند.
استاد فلسفه و اخلاق حوزه علمیه خاطرنشان کرد: آیتاللهالعظمی مظاهری بسیاری از اساتید و شخصیتها از جمله حضرت امام خمینی(ره) و آیتالله بروجردی را درک کردند و ایشان همچنین آثار ارزشمندی نیز دارند.
وی به زیارت اربعین اشاره کرد و گفت: مهمترین پیام زیارت اربعین ادب ولایتمداری است و مردم اصفهان در این زمینه پیشگام بودند همانطور که در یک روز ٣٧۰شهید در این شهر تشییع شد و امروز این میراث اصفهان به دست مردم این شهر قرار دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد