به گزارش جام جم آنلاین از رکنا، مسئول فوریت های پزشکی شهرستان خاش اظهار کرد: بر اثر برخورد یک تریلی نفتکش با یک خودرو تویوتا در محور خاش به سراوان( جنب جایگاه سوخت بنزین میلاد) یک نفر در سر صحنه جان خود را از دست داد و سه نفر نیز مجروح شد.
وی با بیان اینکه حال راننده تویوتا وخیم گزارش شده است، تصریح کرد: در این حادثه بلافاصله 2 آمبولانس اورژانس جادهای و دشت رباط خاش به محل حادثه اعزام و مصدومین را به بیمارستان امام خمینی (ره) خاش منتقل کردند.
علیرضا سرگزی گفت: مرکز فوریت های اورژانس 115 شهرستان خاش در هر شرایطی در راستای امدادرسانی به حادثهدیدگان آمادگی دارد و در کمترین زمان ممکن در امر خدمات درمانی اقدام کرده است.
مسئول فوریت های پزشکی شهرستان خاش اظهار کرد: بنا به اعلام نظر پلیس؛ علت این حادثه بی احتیاطی و عدم رعایت سرعت مجاز و انحراف به چپ خودرو تویوتا گزارش شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ