
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رسانه ملی، به مناسبت سالروز شهادت خبرنگاران رسانه ملی در فاجعه منا، مراسم بزرگداشت شهدای منا با حضور خانواده و همکاران شهیدان حسینی و میرزاده برگزار شد.
نخستین سالروز شهدای رسانه ای در منا به همت اداره کل روابط عمومی سازمان صدا و سیما و با حضور اصحاب رسانه،جمعی از مدیران و کارکنان سازمان صدا و سیما ، خانواده این شهیدان والامقام و گروهی از خانواده های شهدای منا در قطعه 50 بهشت زهرا برگزار شد.
سید حمیدرضا حسینی و سید حمید میرزاده خبرنگاران اعزامی سازمان صداوسیما به مراسم حج سال گذشته، در فاجعه منا به فیض شهادت نائل شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است