برای تهیه لوبیا پلو به این مواد احتیاج دارید:
برنج: 4 پیمانه
لوبیاسبز خرد شده: 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز متوسط: یک عدد
گوجه متوسط: 2 عدد رنده شده
رب: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین و زعفران و ادویه پلویی: به میزان لازم
سیبزمینی ورق شده: یک عدد برای ته دیگ
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورد و بوی آن گرفته شود. گوجه فرنگی رنده شده را به گوشت اضافه کنید و بگذارید آب گوجه کشیده شود. بعد لوبیا سبزها را یک سانتی متری خرد کنید و تفت دهید، رب گوجه و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید. زعفران، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و یک لیوان آب بریزید و بگذارید نیم ساعتی با شعله کم بپزد که گوشت خوب پخته شود.
برنج را 2 تا 3 ساعت خیس کنید و آبکش کنید، کمی کنجد ته قابلمه ریخته و سیب زمینیهای ورقه شدهتان را روی آن قرار دهید و لایهلایه از برنج و مخلوط آماده کرده تان بریزید و بگذارید دم بکشد. لابهلای هر لایه از برنج و مخلوط پودر دارچین و ادویه پلو بریزید که برنج خوش عطرتری داشته باشید.
راز خوش طعمی و خوش رنگی این غذا استفاده از گوجه رنده شده است. به رب اکتفا نکنید و حتما گوجه رنده شده تازه در غذا بریزید.
میتوانید از گوشت تکهای نیز به جای گوشت چرخ شده استفاده کنید، ولی باید از قبل گوشت را کامل بپزید.
ادویه پلویی که من استفاده میکنم شامل دارچین، تخمگشنیز، زیره سبز، پودر کاری و پودر هل میشود.
روی برنج آبکش کردهتان حتما آب روغن بدهید که از چسبیدن پلو که در بیشتر قاطی پلوها اتفاق میافتد جلوگیری کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم