به گزارش جام جم آنلابن و به نقل از ایسنا، «گاردین» نوشت: «جیمز پترسون» برای سومینبار عنوان پردرآمدترین نویسنده جهان را که هر ساله از سوی مجله اقتصادی «فوربز» منتشر میشود، کسب کرد.
در این لیست نام نویسندگان مطرح دیگری همچون «جی.کی رولینگ»، «جورج آر.آر مارتین» و «پائولا هاوکینز» نویسنده رمان «دختری در قطار» به چشم میخورد. «فوربز» اعلام کرد درآمد کلی نویسندگانی که نامشان در این فهرست آمده، طی 12 ماه گذشته بالغ بر 269 میلیون دلار بوده است.
«جیمز پترسون» که سومین سال است به این فهرست راه پیدا کرده، با اختلافی فاحش با نفر دوم صدرنشین است. او در سال 2016، 95 میلیون دلار کسب کرده است. جدیدترین کتاب این نویسنده «BookShots» ماه ژوئن در آمریکا به چاپ رسید و تاکنون بیش از یک میلیون دلار فروخته است.
پترسون نویسنده مطرح رمانهای روانشناختی و جنایی آمریکاست که مجموعهاش با نام «الکس کراس» شهرت جهانی دارد. «پترسون» به طور میانگین سالی 14 کتاب منتشر میکند. نام او به عنوان اولین نویسندهای که یک میلیون جلد از آثارش در قالب دیجیتال به فروش رسیده، ثبت شده است. تاکنون بیش از 300 میلیون جلد از کتابهای این نویسنده آثار جنایی آمریکا در سرتاسر جهان به فروش رسیده است. درآمد «پترسون» در سال 2013 به 90 میلیون دلار رسید.
«جف کینی» که کتابهای «بچه بزدل» او شهرت جهانی دارند، با 19 میلیون و 500 هزار دلار مقام دوم را دارد.
«رولینگ» نویسنده رمانهای «هری پاتر» که طی سالهای گذشته مشغول نگارش و انتشار رمانهای بزرگسال بوده، در 12 ماه گذشته 19 میلیون دلار به جیب زده و رتبه سوم فهرست پردرآمدترین نویسندگان جهان را از آن خود کرده است. او هفته گذشته «هری پاتر و بچه نفرینشده» را که مخاطبانش آن را هشتمین کتاب «هری پاتر» میدانند روانه بازار کرد. این اثر یک نمایشنامه است که اقتباس آن در حال اجرا روی صحنه «وستاند» لندن است و داستانش 19 سال پس از پایان یافتن رمانهای هفتگانه «هری پاتر» رخ میدهد.
«جان گریشام» نویسنده آمریکایی رمانهای جنایی و حقوقی هم با 18 میلیون دلار رتبه چهارم را به دست آورده. «استفن کینگ» نویسنده مشهور هموطن او که اقتباس بسیاری از رمانهایش در سینما و تلویزیون ساخته شده و طرفداران بسیاری دارد، جایگاه پنجم را اشغال کرده است.
«استفن کینگ» خالق بیش از ۲۰۰ اثر ادبی در ژانرهای وحشت و خیالپردازی است. کارگردانان مطرح با اقتباس از رمانهای او فیلمهای بسیاری ساختهاند؛ فهرست برخی از این فیلمها که با بازی درخشان بازیگران نامدار بر پرده رفته از این قرار است: «مسیر سبز»، «رهایی از شائوشنگ» و «مه» به کارگردانی «فرانک دارابونت»، «میزری» به کارگردانی «راب راینر» و «۱۴۰۸» به کارگردانی «مایکل هاف استروم».
نام «دنیل استیل» رماننویس آثار عامهپسند و «نورا رابرتز» هم با 15 میلیون دلار درآمد در رتبههای بعدی دیده میشود. رتبه هشتم هم نصیب «ای.ال جیمز» نویسنده رمانهای «50 طیف خاکستری» شده است.
«پائولا هاوکینز» نویسندهای که در زیمبابوه رشد پیدا کرد و در سال 1989 راهی لندن شد، پیش از روی آوردن به این شغل، استاد اقتصاد و روزنامهنگار اقتصادی بوده است. او امسال برای اولینبار به فهرست «فوربز» راه یافته و رتبه نهم را با «ورونیکا راث» و «جان گرین» شریک شده است. هر سه این نویسندگان طی سال 2016 ، 10 میلیون دلار درآمد داشتهاند.
«هاوکینز» رمان پرفروش «دختری در قطار» را اوایل سال 2015 منتشر کرد. این تریلر تا 20 ماه صدرنشین لیست پرفروشترین کتابهای انگلستان و آمریکا بود و تنها در سه ماه نخست 20 میلیون دلار فروش داشت. «فوربز» اعلام کرده، رمان «دختری در قطار» این نویسنده در سطح جهانی 11 میلیون دلار فروخته است. اقتباس سینمایی این کتاب با بازی «امیلی بلانت» در ماه اکتبر سال جاری به روی پرده میرود.
«جی.آر.آر مارتین» که بیستمین سالگرد انتشار اولین رمان از مجموعه «ترانههای یخ و آتش» خود را جشن میگیرد، در این ردهبندی در جایگاه دوازدهم نشسته است. سریال پرطرفدار «بازی تاج و تخت» براساس کتابهای پرفروش و موفق او ساخته میشود. «مارتین» در 12 ماه گذشته 9 میلیون و 500 هزار دلار درآمد به دست آورده است. او سال گذشته با 12 میلیون دلار، پانزدهمین نویسنده پردرآمد جهان لقب گرفته بود.
امسال «دن براون» نویسنده رمانهای «رمز داوینچی» و «دوزخ»، و «ریک ریوردن» هم با همین میزان درآمد دوازدهم شده است.
در لیست امسال «فوربز» جای خالی نویسندگان مطرحی چون «اندی ویر» نویسنده رمان «مریخی» که فیلم اقتباسی آن به کارگردانی «ریدلی اسکات» در رقابتهای اسکار حضور داشت، «گیلیان فلین» نویسنده رمان «دختر گمشده» که «دیوید فینچر» کارگردان معروف فیلم اقتباسی آن را ساخت، «سوزان کالینز» خالق رمانهای «بازی بقا» که آن هم اقتباس موفقی در سینما را تجربه کرد، دیده میشود. سال گذشته «فلین» و «کالینز» رتبه سیزدهم را در فهرست پردرآمدترین نویسندگان جهان کسب کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم