به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری شانا، در متن نامه بیژن زنگنه خطاب به دکتر علی عسکری آمده است: نظر به پوشش خبری گسترده، سریع و دقیق بخشهای مختلف خبری رسانه ملی از حادثه آتش سوزی مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا که همزمان با ایام عید سعید فطر حادث شد، بدین وسیله مراتب سپاس و قدردانی خویش را از خبررسانی دقیق و بیطرفانه این حادثه ابراز می دارم.
جا دارد که از معاونت خبرسیما، مدیریت و پرسنل شبکه خبر، خبرگزاری صداو سیما و گروههای خبری اعزامی از مرکز استان خوزستان به محل حادثه و سایر همکاران رسانه ملی قدردانی نمایم.
بدون تردید انتشار گزارشهای دقیق رسانه ملی از این حادثه، مانع اثرگذاری شایعات و سوء استفاده دشمنان شد و بار دیگر توانمندی و درایت کارکنان و تلاش دلاورانه آتش نشانان شجاع صنعت نفت در پیشگاه ملت غیور ایران به اثبات رسید.
توفیقات روزافزون شما و همکاران محترمتان را از خداوند قادر متعال مسئلت دارم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال