به گزارش جام جم آنلاین ، محمدجواد ظریف یک شنبه شب به منظور دیدار و گفت و گو با مقامات نروژی و شرکت در نشست «اسلو فروم» در سفری دو روزه در راس هیاتی عالی متشکل از سیدعباس عراقچی، مجید تختروانچی و حسین جابری انصاری معاونان وی راهی اسلو شد.
وزیر امور خارجه در بدو وود به اسلو درباره برنامه های سفر اروپایی خود گفت: روز دوشنبه در اسلو با همتای خود در خصوص همکاری های دو کشور در حوزه گاز و مسایل زیست محیطی و مشورت های سیاسی و منطقه ای گفت و گو خواهم کرد.
وی ادامه داد: روز سه شنبه نیز اجلاس اسلو فروم با صحبت بنده، وزیر خارجه نروژ و خانم موگرینی آغاز می شود و در سخنرانیم ضرورت تغییر در حل و فصل منازعات منطقه ای را مطرح می کنم و در کنار آن با شرکت کنندگان گفت و گو می کنم.
ظریف گفت: روز چهارشنبه در ادامه ملاقات ها در حاشیه اجلاس گفت وگویی با آقای کری درباره پیگیری تعهدات آمریکا در برجام خواهم داشت.
وی تصریح کرد: بعدازظهر چهارشنبه در برلین با آقای اشتاین مایر در خصوص روابط دو جانبه و موضوعات دو جانبه و منطقه ای دیدار خواهیم کرد.
ظریف در مدت اقامت خود در نروژ ضمن سخنرانی در اجلاس «اسلو فروم» با تعدادی از همتایان شرکت کننده خود در این اجلاس دیدار و گفت و گو می کند.
در همین چارچوب قرار است ظریف با جان کری وزیر خارجه امریکا و فدریگا موگرینی رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و دیگر وزیران خارجه ۱+5 جداگانه دیدار کند.
همچنین قرار است نشست خبری سه جانبه ای با حضور وزیر امور خارجه کشورمان، موگرینی و وزیر امور خارجه نروژ برگزار شود.
ظریف پس از شرکت در اجلاس اسلو فروم در سفری چند ساعته به برلین رفته و با فرانک والتر اشتاینمایر، همتای آلمانی خود در چارچوب روابط دو جانبه و مسائل منطقه بحث و گفتوگو می کند.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان