به گزارش جام جم ورزشی ، رقابتهای والیبال انتخابی المپیک در مکزیک نیز به پایان رسید و از این مسابقات تیم میزبان سهمیه حضور در المپیک ریو را در رقابت با شیلی، تونس و الجزایر کسب کرد.
بدین ترتیب ۱۲ تیم برزیل، ایتالیا، لهستان، فرانسه، روسیه، ایران، مکزیک، مصر، کوبا، آرژانتین، آمریکا و کانادا در المپیک ریو حاضر خواهند بود و رقابت خود را در دو گروه پی خواهند گرفت.
بر این اساس تیم ایران در گروه B این مسابقات با لهستان، روسیه، آرژانتین، کوبا و مصر همگروه است که در قیاس با گروه دیگر از شرایط بهتری برخوردار است. گروه A از تیم های برزیل، ایتالیا، آمریکا، کانادا، فرانسه و مکزیک تشکیل یافته است.
به نظر می رسد گروه A با حضور چهار مدعی اصلی قهرمانی، یعنی برزیل، آمریکا، ایتالیا و فرانسه گروه «مرگ» باشد و در گروه B لهستان و روسیه مدعیان سکوی المپیک هستند که ایران با این دو تیم بارها بازی کرده و استرس زیادی برای رویایی با آنها نخواهد داشت.
از طرفی حضور مصر، کوبا و آرژانتین هم می تواند امیدهای والیبال کشورمان را برای این رقابتها افزایش دهد. اگرچه این تیم ها را نمی توان دست کم گرفت و از حالا خود را برنده دانست با این حال شرایطی به مراتب آسانتر از تقابل با غول های گروه A را خواهند داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد