نشانه‌های تشنج غیرمحسوس

متخصص اعصاب کودکان با اشاره به مهمترین اختلالات عصبی در کودکان و نوزادان، گفت: بسیاری از تشنج‌ها نشانه‌های نامحسوسی همچون پلک زدن طولانی، خیره شدن و ملچ و مولوچ دارند و والدین باید نسبت به همه این مسائل توجه کافی داشته باشند.
کد خبر: ۹۰۸۲۱۲
نشانه‌های تشنج غیرمحسوس

به گزارش جام جم آنلاین، محسن جوادزاده در ارتباط با بیشترین مراجعه خانواده‌ها به متخصصین مغز و اعصاب در حوزه کودکان، اظهار داشت: اختلالات حرکتی از جمله شایع‌ترین علل مراجعه بوده که کودکان اصولاً توانایی حرکتی را دیر به دست آورده مثلاً با تأخیر به راه افتاده یا می‌نشینند.

وی افزود: تکامل شناختی شامل تأخیر در تکلم و یاد گرفتن مطالب جدید است و از مشکلاتی به شمار رفته که باید توسط متخصصین اعصاب کودکان مورد بررسی قرا گیرد. در بسیاری از موارد مداخله فوری پزشک سبب شده بیماری زمینه‌ای که علت تکامل شناختی است مشخص و این مشکل در فرد رفع شود.

متخصص اعصاب کودکان به اختلالات تشنجی در کودکان اشاره کرد و گفت: تشنج انواع مختلف داشته و بسیاری از علایم آن ممکن است توسط خانواده‌ها با تأخیر شناسایی شود. بسیاری از افراد تشنج را زمین خوردن ناگهانی و تکان شدید سر می‌دانند.

جوادزاده تصریح کرد: تشنج ممکن است شامل پلک زدن طولانی، خیره شدن، ملچ و مولوچ، تغییرات چهره و بدن یا حرکات ساده باشد لذا والدین باید نسبت به همه این مسائل توجه کافی داشته و در صورت بروز آن فرزندشان را نزد پزشک متخصص ببرند.

وی اضافه کرد: مشکلات رفتاری، پرخاشگری و بیش‌فعالی نیز از شایع‌ترین علل مراجعه به متخصصان اعصاب کودکان بوده که خوشبختانه اخیراً آگاهی مردم در این زمینه بیشتر شده و والدین نسبت به بیماری‌هایی همچون بیش‌فعالی و اوتیسم اطلاعات مفصل‌تری دارند.

متخصص اعصاب کودکان با بیان اینکه یکی از علایم اوتیسم در کودکان می‌تواند بیش‌فعالی باشد،‌افزود: البته بیش‌فعالی به معنای مبتلا بودن به اوتیسم نیست چرا که گاهی فرد دچار اوتیسم منزوی شده و هیچ نشانه‌ای از بیش‌فعالی ندارد.

جوادزاده به رشد و شکل سر و جمجمه در کودکان اشاره کرد و گفت: اینکه ملاج نوزاد چه زمانی بسته شود بسیار مهم بوده و باید این مسئله مورد توجه والدین قرار داشته باشد. ملاج شامل خلفی و جلویی بوده که نوع جلویی غالباً 9 تا 18 ماهگی و گاهی تا 28 ماهگی محکم می‌‌شود و در غیر این صورت باید کودک توسط پزشک متخصص مورد بررسی قرار گیرد.

متخصص اعصاب کودکان به علایم خطرناک سردرد اشاره کرد و خاطرنشان کرد: سردرد همراه با تهوع، دوبینی، استفراغ صبحگاهی از نشانه‌های خطرناک بوده که اگر سردرد نیز به صورت چند روزه ادامه یابد باید حتماً فرد توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها