به گزارش جام جم کلیک ، Meizu در چند سال اخیر همواره یک شرکت رو به رشد بوده است. در سال ۲۰۱۴ این کمپانی ۴.۴ میلیون تلفنهوشمند فروخت و در سال ۲۰۱۵ نیز موفق به فروش ۲۰.۵ میلیون گوشیهوشمند شد. با توجه به این آمار، رشد شرکت یاد شده بخوبی مشخص میشود و باید منتظر ماند تا ببینیم در پایان سال جاری وضعیت فروش این کمپانی چگونه خواهد شد. Meizu در سال ۲۰۱۶ تاکنون ۳ گوشیهوشمند جدید فروخته که از جمله آنها میتوان به پرچمدار این کمپانی یعنی Pro 6 اشاره کرد. شرکت مورد بحث همچنین در زمینه تجهیزات صوتی نیز فعال است و پیشتر محصولاتی مانند هدفون HD50 را معرفی کرده که بنا به بررسیهایی که سایتهای مختلف روی آن انجام دادهاند، بسیار خوب ارزیابی شده و علاوه بر این، Meizu تولید پخش کنندههای MP3 را نیز آغاز کرده است.
این شرکت همچنین اقدام به تولید یک بلندگوی بسیار زیبا کرده که توسط Hironao Tsuboi، طراح معروف ژاپنی طراحی شده است. نام این اسپیکر Gravity است و در واقع یک بلندگوی بیسیم با طراحی جذاب است و به طور حتم میتوان از نظر زیبایی آن را یکی از بهترین محصولات بازار دانست. در ساخت این بلندگو یک منشور نیز بکار رفته که باعث شده Gravity به صورت شناور در هوا به نظر بیاید. این اسپیکر همچنین مجهز به یک نمایشگر است که تمامی اطلاعات مورد نیاز و ضروری را به شما نشان خواهد داد. Meizu و Dirac در زمینه مهندسی آکوستیک تجربهای ۲۰ ساله دارند و به همین دلیل انتظار میرود علیرغم کوچک بودن این دستگاه، کیفیت صدای خروجی آن خوب باشد. دو شرکت مورد اشاره اسپیکرهایی سفارشی را مخصوص Gravity تولید کردهاند و از یک لایه رزونانس دوگانه به منظور تولید صدای خروجی بیشتر با فرکانس کمتر، بهره گرفتهاند.
تقویت کننده (amplifier) این محصول، ساخت شرکت معروف Texas Instruments یا به اختصار TI است و Meizu از جدیدترین نسل سری ۵ چیپهای ارائه شده توسط TI در تولید این اسپیکر استفاده کرده است. حال میتوان با استفاده از اپلیکیشن مخصوص Gravity، گوشیهوشمند خود را به آن متصل کرده و به راحتی آهنگهای مورد علاقه را پخش و دستگاه را به صورت کامل کنترل کرد.
اسپیکر Gravity از جنس آلومینیوم و شیشهی آکریلی ساخته شده که در نتیجه باعث کاهش وزن نهایی دستگاه و نیز مقاومت بالای آن شده است. علاوه بر این Meizu از فیبر پلیاستر هم در این محصول استفاده کرده که باعث شده Gravity یک محصول رده بالا محسوب شده و نیز ضد گرد و غبار باشد.
منبع: زومیت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت