به گزارش جام جم آنلاین ، به این ترتیب، تایگر شروف تازه وارد در سال 2016 دو فیلم سینمایی روی پرده سینماهای کشور خود خواهد داشت.
«یک جات پرنده» مثل مجموعه فیلم اکشن «کریش» هریتیک روشن، حال و هوایی ابرقهرمانانه و کمیک استریپی دارد و تایگر شروف در آن، در قالب یک ابرقهرمان ظاهر می شود.
کاراکتر او که در کنار مادرش زندگی می کند، مجبور به مقابله با مرد نیرومندی می شود که قصد نابودی شهر محل زندگی این ابرقهرمان را دارد.
آمریتا سینگ بازیگر مطرح دهه هشتاد میلادی، نقش مادر تایگر را در فیلم دارد. ناتان جونز قهرمان جهانی کشتی که اهل استرالیا است، کاراکتر منفی داستان است.
او و تایگر شروف (که در رشته هنرهای رزمی تخصص دارد) برای صحنه های اکشن و مبارزه فیلم، حاضر به استفاده از بدل کار و جلوه های ویژه نشدند.
رمو دسوزا «یک جات پرنده» را براساس فیلم نامه ای از خودش کارگردانی کرده است. فیلم در اولین روزهای فصل پائیز به روی پرده سینماهای هند می رود.
تایگر شروف 26 ساله، هفته قبل درام اکشن و پلیسی «باقی/ شورشی» را به روی پرده سینماها فرستاد. این فیلم در هفته اول نمایش، با فروش بالای خود تبدیل به کاری پرفروش شد.
بعد از «هیروپانتی/ قهرمان بازی» که سال 2015 با موفقیت اکران عمومی شد، این فیلم دومین کار سینمایی این بازیگر به حساب می آید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
باید بگم واقعا خسته نباشین. خیییییلی ممنون
بسیار عالی بود