به گزارش جام جم آنلاین ، سرگرد علی عباسی کسانی اظهار داشت: امروزه اینترنت مخاطبان زیادی را در فضای سایبر به خود اختصاص داده است که بیشترین گروه استفاده کننده از این فضا را نوجوانان و جوانان تشکیل می دهند.
وی افزود: فضای سایبر در کنار مزیتهایی که دارد تهدیدات و خطراتی را نیز برای کارکنان به همراه دارد که کلاهبرداریهای مالی از مهمترین این تهدیدات به شمار میرود.
رئیس پلیس فتا استان ایلام گفت: یکی از مواردی که تحت عنوان کلاهبرداریهای مدرن از آن یاد میشود کلاهبرداریهایی تحت عنوان کلاهبرداری نیجریهای یا لاتاری است که به طور گسترده در فضای سایبر از این نوع کلاهبرداری در جهت سوء استفاده از کاربران اینترنتی استفاده میشود.
وی گفت: یکی از شگردهای مجرمانهای که این نوع از کلاهبرداران از آن استفاده میکنند برانگیختن حس همدردی قربانی در پیامها یا ایمیلهای ارسالی و استفاده از ناآگاهی افراد بویژه جوانان و نوجوانان استفاده کننده است.
سرگرد کسانی با اشاره به اینکه امروزه توجه به گشت و گذارهای اینترنتی افراد و عضویت آنها در سایتهای مختلف، بدست آوردن اطلاعات خصوصی کاربران مانند نام و نام خانوادگی و ایمیل آنها توسط کلاهبرداران امر پیچیده ای نیست و در نهایت ایمیلهایی حاوی پیامهایی مبنی بر برندهشدن در قرعهکشیها و ... توسط سودجویان ارسال که منجر به فریب شخص قربانی میشود.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا نوشت: رئیس پلیس فتا استان ایلام به کاربران فضای سایبر توصیه مینماید که به پیامها یا ایمیلهای دریافتی از افراد ناشناس توجهی نکنند تا در دام سودجویان و کلاهبرداران اینترنتی گرفتار نشوند.
سرگرد کسانی در پایان گفت: پلیس فتا آمادگی مقابله با جرایم رایانه ای را دارد و از عموم مردم درخواست داریم در صورت مواجهه با جرایم رایانهای مراتب را سریعاً به وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش دهند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد