به گزارش جام جم آنلاین ، این تصاویر نشان میدهد این ماهی که گوشت بدنش قطعه قطعه شده و کاملا پخته است، دهان خود را باز و بسته میکند.
انتشار این تصاویر موجب واکنش گسترده کاربران شبکههای مجازی در چین شده است. گروهی از آنها معتقدند آشپز با روش خشنی، ماهی را در حالی که زنده بوده، پخته و سرو کرده است.
روزنامه دیلیمیل انگلیس گزارش داد یک نوع روش پخت ماهی در چین است که ماهی زنده را از آب گرفته و سر آن را با یک دستمال تر میگیرند تا نمیرد. سپس به سرعت گوشت بدنش را قطعه قطعه کرده و در روغن سرخ میکنند.
در این روش، ماهی در حالی سرو میشود که هنوز زنده است.
بنا بر این گزارش، این روش پخت ماهی توسط بسیاری از کشورها ممنوع اعلام شده است.
منبع: تسنیم
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: