شنیده‌ام استقلال نیم فصل دوم قوی‌تر خواهد شد

پورحیدری: تنها آرزویم قهرمانی استقلال است

سرپرست و پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت:‌ تنها آروزی من قهرمانی استقلال در لیگ برتر امسال است.
کد خبر: ۸۷۱۰۸۱
پورحیدری: تنها آرزویم قهرمانی استقلال است

به گزارش جام جم آنلاین ، منصور پورحیدری در خصوص آخرین شرایط جسمانی خود بعد از بازگشت به منزل اظهار داشت: خوشبختانه شرایطم نسبت به روزهای اول خیلی بهتر شده و وضعیت خوبی دارم. در ا ین مدت هم پیگیر اخبار استقلال بودم و شنیدم تیم بازیکنان خوبی می‌گیرد و نیم‌فصل دوم قوی‌تر خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آرزویش چیست، گفت: آرزوی امسال من قهرمانی استقلال است و می‌دانم که همه پیگیر من بودند و فقط دوست دارم استقلال به سرمنزل مقصود برسد.

سرپرست تیم فوتبال استقلال با تشکر از کسانی که به عیادت او آمده‌اند، گفت: فقط می‌توانم از آنها تشکر لفظی کنم و امیدوارم روزی دوباره به جمع استقلال برگردم و البته از بازیکنان تیم تشکر می‌کنم که در این مدت همواره به یاد من بودند و انگیزه‌شان به خاطر من در بازی‌ها چند برابر شده بود.

وی تأکید کرد: افراد مختلفی از چهره‌های سیاسی و ورزشی به ملاقات من آمدند که این مسئله مسئولیت من را سنگین‌تر کرد و تلاش می‌کنم روزی محبت آنها را جبران کنم.

وی در پایان از فرزاد مجیدی نیز تشکر کرد و گفت: او در این مدت زحمات زیادی کشید و با حرکاتی که در کنار زمین انجام می‌داد، باعث قوت قلب من می‌شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها