«شواین اشتایگر» 3 جلسه محروم شد

هافبک آلمانی منچستریونایتد با سه جلسه محرومیت از همراهی تیمش روبرو شد.
کد خبر: ۸۶۲۷۶۲
«شواین اشتایگر» 3 جلسه محروم شد

به گزارش جام جم ورزشی و به نقل از یورو اسپورت، در دیدار اخیر تیم منچستریونایتد در لیگ برترانگلیس که مقابل وستهام برگزار شد اشتایگر با آرنج محکم به گلوی بازیکن حریف کوبید که گزارش آن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال انگلیس داده شد.

اکنون اتحادیه فوتبال انگلیس پس از بررسی آن صحنه تصمیم به محروم کردن شواینی گرفته است. در بیانیه اتحادیه آمده است: «صحنه مربوط به برخود این دو بازیکن توسط سه داور قابل اعتماد و به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد شواین اشتایگر در آن صحنه باید از بازی اخراج می‌شده است. بدین ترتیب هافبک منچستریونایتد سه جلسه از همراهی تیمش محروم می‌شود. همچنین این بازیکن تا ظهر روز پنجشنبه فرصت دارد در مورد حکمش فرجام‌خواهی کند.»

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها