به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشکر ستاد "اسماعیل المحلاوی" روز جمعه به شبکه سومریه نیوز گفت: گروهک تروریستی داعش با ارسال انتحاریهای موتور سوار برای حمله به نیروهای ارتش در محور شمالی شهر رمادی، روش جدیدی از اقدامات تروریستی را آغاز کرده است.
المحلاوی افزود: نیروهای ارتش توانستند دو تروریست انتحاری موتور سیکلت سوار را که درصدد حمله به نیروهای ارتش و خودروهایشان در منطقه الجرایشی واقع در شمال رمادی بودند، از پا درآورند.
این فرمانده عراقی تأکید کرد: یک نیروی دیگر ارتش نیز توانست سه خودروی مجهز به مسلسل تروریست های داعش را در منطقه الجرایشی منهدم کند.
شهر رمادی شاهد عملیات نظامی گسترده ای برای آزادی این شهر و پاکسازی آن از گروههای تروریستی داعش است. در این عملیات نیروهای ارتش، یگان های زرهی، عشایر، حشد شعبی و نیروی هوایی عراق و جنگنده های ائتلاف بین المللی ضد داعش شرکت دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان