روزبرگ فاتح رقابت های فرمول یک برزیل شد

راننده تیم مرسدس با پیشی گرفتن از هم تیمی خود فاتح رقابتهای فرمول یک برزیل شد.
کد خبر: ۸۵۶۵۰۸
روزبرگ فاتح رقابت های فرمول یک برزیل شد

به گزارش گروه ورزشی جام جم آنلاین به نقل از مهر، مرحله ماقبل پایانی رقابتهای فصل ۲۰۱۵ فرمول یک یکشنبه شب (به وقت تهران) در پیست مشهور شهر سائوپائولو برزیل برگزار شد که در پایان نیکو روزبرگ راننده تیم مرسدس عنوان نخست را از آن خود کرد.

لوئیس همیلتون بریتانیایی با وجود اینکه مسابقه را از خط یک آغاز کرد از پس هم تیمی خود بر نیامد و در رده دوم قرار گرفت. همیلتون پیش از شروع این مسابقات عنوان کرده بود که بخاطر تصادف با اتومبیل شخصی خود در شهر موناکو شرایط خوبی ندارد و حتی یک روز دیرتر از سایرین به برزیل سفر کرد. وی آرزوی فتح مسابقات برزیل را داشت که این رویا تحقق نیافت.

سباستین فتل راننده تیم فراری نیز در این مرحله سوم شد. این راننده آلمانی زمان استارت نیز سومین نفر بود که آن را تا پایان حفظ کرد.

مرحله پایانی این مسابقات در سال ۲۰۱۵ دو هفته بعد در پیست ابوظبی برگزار خواهد شد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها