
به گزارش گروه ورزشی جام جم آنلاین ، روزنامه اسپورت اسپانیا خبر داد لیونل مسی بر خلاف پیش بینی ها قادر نیست در ال کلاسیکو بازی کند.
دارنده چهار توپ طلای فوتبال دنیا در دیدار بارسلونا و لاس پالماس در ماه گذشته آسیب دید و تعویض شد. آن زمان اعلام شد وی حداقل سه هفته از میادین دور است اما گویا او باید مدت زمان بیشتری را صبر کند.
پزشکان مدت زمان بهبودی کامل مسی را 8 هفته تخمین زدند و حالا اسپورت مدعی شده است این بازیکن روز 21 نوامبر(30 آبان) نمی تواند در الکلاسیکو به میدان برود، اتفاقی که شاید باعث شود انریکه سیستم خود را تغییر دهد. سرمربی بارسلونا حاضر نیست قبل از آمادگی کامل مسی ریسک کند و به او بازی بدهد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد