یادداشت رسمی وزارت خارجه به عربستان

تکلیف وضعیت آقای رکن‌آبادی را سریعا روشن کنید

لاریجانی:‌ ردی از ‌رکن‌آبادی پیدا شده است

علی لاریجانی، رئیس مجلس، با حضور در بیوت حضرات آیات صافی گلپایگانی، سبحانی، استادی، حسینی بوشهری و حجت‌الاسلام‌ والمسلمین فاضل لنکرانی با آنها دیدار و ضمن تشریح آخرین وضعیت پرونده هسته‌ای و برنامه ششم توسعه کشور، در ارتباط با مسائل سیاسی و اقتصادی تبادل نظر کرد.
کد خبر: ۸۵۱۱۹۹

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علما در این دیدارها با قدردانی از تلاش مجلسی‌ها درخصوص برجام ابراز امیدواری کردند دولت و مجلس بتوانند با تعامل و همدلی گره‌های کور اقتصادی کشور را باز کنند. رئیس مجلس همچنین با حضور در منزل آیت‌الله مؤیدی‌قمی مفسر قرآن و استاد اخلاق که در فاجعه تاسف‌بار منا جان خود را از دست داده است، با خانواده ایشان دیدار کرد و درگذشت این عالم برجسته را تسلیت گفت.

وی با تاکید بر این‌که عربستان رفتاری غیرمعقول در موضوع حادثه منا داشت، از بی خبری و شگفتی برخی رهبران جهان (ازجمله رئیس جمهور روسیه) از ابعاد فاجعه منا سخن گفت و در مورد وضعیت رکن‌آبادی، سفیر سابق ایران در لبنان نیز گفت: آقای رکن‌آبادی را به بیمارستان منتقل کردند که عربستان این موضوع را رد کرد، البته ردی از آقای‌رکن‌آبادی پیدا شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها