به گزارش جام جم سرا به نقل از مهر، انستیتوی علوم و فناوری بریلا در هندوستان در یک تحقیق ویژه موفق به کشف عوامل بسیار مثبتی که به واسطه استفاده از سیر بر بیماری های مجاری ادرای به دست می آید شده اند. در این تحقیقات مشخص شد که استفاده از این ماده می تواند برای بسیاری از مواردی که در بیماری های مجاری ادراری شاهد مقاومت دارویی هستیم، تاثیری مثبت ایجاد کرده و در نتیجه فرایند درمان بیماران را تسریع کند.
بیماری های مجاری ادراری و در حقیقت عفونت های این ناحیه از بدن به عنوان دومین مورد بیماری های عفونی در سراسر جهان شناخته می شود و در طول هر سال، ۱۵۰ میلیون نفر با این نوع از عفونت روبرو می شوند و تخمین زده می شود که میلیاردها دلار در هر سال برای درمان این نوع از عفونت به کار گرفته می شود.
استفاده از سیر یا به عبارت صحیح تر Allium sativum موجود در سیر، از زمان های گذشته و دوران باستان به عنوان یکی از درمان های موثر برای بیماری های مجاری ادراری به کار گرفته می شد. بسیاری از میکروارگانیزم ها در مقابل سیر با ضعف روبرو هستند.
در این تحقیقات مشخص شد که از میان ۱۶۶ مولفه موجود در نمونه ادرار افرادی که به عفونت ادراری مبتلا هستند، میزان ۵۶ درصد در برابر آنتی بیوتیک ها از خود مقاومت نشان می دهند ولی از میان این ۵۶ درصد، ۸۲ درصد از این مولفه ها در مواجهه با Allium sativum ضعیف عمل می کنند و با توجه به وجود مقدار بسیار زیادی از این ماده در سیر می توان از سیر برای جایگزینی برای آنتی بیوتیک ها در درمان این بیماری استفاده کرد.