به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محققان آژانس بین المللی تحقیقات سرطان سازمان بهداشت جهانی در لیون نتایج ارزیابی بیش از 800 تحقیق درباره ارتباط گوشت و سرطان را منتشر کردند.
بر اساس این ارزیابی گوشت فرآوری شده در کنار سیگار در گروه «سرطان زا» و گوشت قرمز در گروه «احتمالاً سرطان زا» قرار گرفته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد