به گزارش جام جم سرا به نقل از تسنیم، فاطمه نجات بخش درباره بیماریهای کبدی اظهار داشت: استفاده از ادویهها و مواد غذایی که گرم هستند و کبد را تعدیل و تقویت میکنند، مانند زنیان، کرفس، آویشن، دارچین، میخک، هل، زعفران، شنبلیله، فندق، بادام و پسته مفید است.
به گفته وی، استفاده از مواد غذایی مفتح سده کبد مانند ترب و کاسنی مفید است.
نوشیدن آب و عسل بسیار به رفع بیماری کبد چرب مفید است
عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: نوشیدن آب و عسل بسیار به رفع بیماری کبد چرب مفید است، همچنین به جای آب، مصرف عرق بادرنجبویه، رازیانه، گلاب مفید است.
نجات بخش ادمه داد: از خشکبار مقوی گرم مفید برای کبد میتوان پسته، بادام و مویز را نام برد.
وی بیان کرد: در بیماری کبد چرب، علاوه بر رعایت دستورات غذایی اختصاصی آن، باید به دستورات کلی مفید و مضر کبد نیز توجه شود، همچنین غذا خوردن قبل از اینکه غذای قبلی از معده خارج شده باشد مضرترین چیزها برای کبد هستند.
عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: نوشیدن آب سرد به خصوص در حالت ناشتا، بعد از حمام، بعد از نزدیکی و بعد از ورزش بسیار به کبد آسیب وارد میکند.
نجات بخش یادآور شد: در صورت ضرورت نباید آب بسیار سرد باشد و یک دفعه نیز نوشیده نشود و اندک اندک استفاده شود.
وی عنوان کرد: مصرف غذاهای لزج سبب انسداد در کبد میشوند مانند کله پاچه, حلیم, ماکارونی و لازانیا که بسیار به کبد آسیب وارد میکند که پرهیز از آنها برای سلامت کبد بسیار اهمیت دارد.
تشنگی کشیدن به کبد آسیب وارد میکند
عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: تشنگی کشیدن به کبد آسیب وارد میکند هر چند که در کبد چرب باید مصرف آب کم شود اما این به معنی تشنگی کشیدن طولانی نیست.
برای مطالعه اخبار بیشتر از جام جم آنلاین به اینجا کانال تلگرام این سایت مراجعه کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت