به گزارش جام جم سرا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ؛ هات داگ یکی از غذاهای پرمصرف در میان شهروندان آمریکایی به شمار میرود که هر تابستان بالغ بر 7 میلیارد دلار فروخته میشود.
متأسفانه این روزها هات داگ بخشی از فرهنگ غذایی کشورها را به خود اختصاص داده است شاید اگر افراد کمی از پشت پردههای این خوراکی مضر بیشتر دانسته و بدانند که چه خطراتی در کمین سلامتی آنها قرار دارد، کمتر به سمت آن بروند.
گفتنی است، که سوسیسهای فرآوری شده عاری از هر گونه مواد مغزی بوده و آنها به شیوهای ربوتیک در کارخانهها تولید میگردند.
به طور سنتی هات داگ از مخلوط گوشت خوک، گوشت گاو و مرغ ساخته میشود باقیماندهای از بدن این حیوانات نظیر بافت چربی، پوست و یا سر آن نیز به این مخلوط اضافه میشود.
برای طعمدهی بهتر به این مخلوط از مقدار زیادی نمک، شربت ذرت، منوسدیم گلوتامات، نیتراتو سایر مواد شیمیایی استفاده میکنند.
نیترات و نیتریت از دیگر مواد افزودنی به هات داگ به شمار میروند که در حضور حرارت بالا با آمینهای موجود در گوشت فرآور شده ترکیب میشود و به شکل نیتروسامین درمیآید.
باید گفت که نیتروسامین تولید شده با سرطانهای خطرناک چون سرطان روده بزرگ، پانکراس و معده ارتباط نزدیکی دارد.
بر اساس گزارش تحقیقات سرطان آمریکا، یک وعده هات داگ خطر ابتلا به سرطان روده را تا 21 درصد افزایش میدهد حتی هات داگ ارگانیک حاوی نیترات بوده و بیشتر از نوع معمولی آن خطرناکتر است.طبق مطالعات دانشگاه هاوایی گوشت فرآوری شده به طور کلی خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا 67 درصد افزایش میدهد.
اتفاق عجیب و وحشتناک دربارهی هات داگ این است که گاهی اشیاء خارجی نظیر خرده شیشه، قطعات فلزی، کرم، چسب زخم و ... در آنها یافت میگردد.
در میان هزاران مشکلات سلامتی که مصرف هات داگها به بار میآورند، مسئله چاقی کودکان نیز با مصرف این خوراکی خطرناک به طور قابل توجهی افزایش مییابد.
اگر فکر میکنید که لحظهای نمیتوانید بدون مصرف این خوراکی زندگی کنید توصیه میشود که پیش از مصرف به علامتهای تجاری آن توجه کنید:
100 درصد گوشت گاو و یا 100 درصد گوشت مرغ باشد
عاری از هر گونه نیترات باشد
عاری از MSG، شربت ذرت و مواد نگهدارنده و افزوده میباشد
محصولات آن توسط کشاورزان محلی تأمین شده باشد
در پایان باید گفت که مطمئن شود که هات داگ مصرفی شما از گوشتهای فرآوری شده نباشد همچنین لازم است در کنار مصرف هات داگ سبزیجات تازه نیز مصرف شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت