وز وز گوش عارضه ای است که به طور مستمر صداهایی شبیه نویز و زنگ تلفن شنیده می شود؛ در حالیکه واقعا این صداها در محیط وجود ندارند.
محققان برای درمان این اختلال، از روشی به نام «rTMS» استفاده کرده اند. در این روش پالس های الکترومغناطیسی با استفاده از یک سیم پیچ به پوست سر بیمار وارد می شوند.
روش «rTMS» جایگزین روش های موجود نیست؛ بلکه برای بیمارانی مورد استفاده قرار می گیرد که به درمان های رایج پاسخ نداده اند.
در حال حاضر از روش هایی مانند سرکوب نویز (noise suppression) و داروهای مختلف برای کاهش علایم بیماری استفاده می شود.
بر اساس آمار، از هر پنج نفر یکی به وز وز گوش مبتلا است.
مطالعات قبلی نشان داد که میزان فعالیت قشر شنوایی مغز در افراد مبتلا به وز وز، بیشتر از افراد عادی است.
وز وز گوش کیفیت زندگی را کاهش می دهد و به مرور زمان و با گذشت سن می تواند سبب کاهش شنوایی شود.
نتایج این تحقیقات در نشریه «JAMA Otolaryngology-Head & Neck Surgery» منتشر شده است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ