برای اجرای این پروژه باید شیاری به عمق یک خانه مسکونی در کف اقیانوس ایجاد شود و با استفاده از روباتی به اندازه یک اتومبیل، بیش از 6000 کیلومتر کابل که توسط یک کشتی باری بزرگ حمل می شود، درون این شیار قرار داده شود.
برای این منظور یک کشتی 145 متری به نام «Rene Descartes» در یک کارخانه تولید کابل در جنوب ژاپن حدود 000 9 کیلومتر کابل نوری به قطر دو سانتی متر را بارگیری خواهد کرد.
پس از اتمام کار بارگیری، قرار است کابل نوری با استفاده از نوعی سیستم جی پی اس موسوم به «differential GPS» که از دقت بسیار بالایی برخوردار است و همچنین با بهره گیری از سیستم یک موقعیت یاب پویا، توسط یک روبات حفار 10 متری به نام «Eloid» که بیش از 30 تن وزن دارد، در محل مناسب در بستر اقیانوس جای گذاری شود.
این روبات غول پیکر به بازوهای بسیار توانمندی مجهز است که حدود 3 متر طول دارند و در کف اقیانوس شیاری را برای قرار دادن کابل ایجاد می کنند.
این روبات در عمق دو کیلومتری اقیانوس به خوبی عمل می کند و اطلاعات ویدیویی، سونار و سایر اطلاعات لازم را به عرشه کشتی ارسال می کند.
در جریان این کار، علاوه بر روبات حفار، یک وسیله نقلیه به نام Hector 6 نیز برای تنظیم محل کابل به کار گرفته خواهد شد. این وسیله نقلیه از را ه دور کنترل می شود و به دو بازوی روباتی مجهز است که امکان جابه جایی و تنظیم موقعیت کابل را در کف اقیانوس فراهم می کنند.
این پروژه چندی قبل آغاز شده و قرار است در سال آینده میلادی به بهره برداری برسد.(ایرنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: