صدای دوستی در تاریخ ماندگار می‌ماند

شخصیت و صدای مهران دوستی برای بیشتر مخاطبان رادیو آشناست و همه از شنیدن برنامه‌های او که با انرژی آنها را اجرا می‌کرد، لذت می‌بردند. این گوینده و مجری پیشکسوت و توانمند، فعالیت خود را از سال ۱۳۵۹ با رادیو رشت آغاز کرد. سپس به تهران آمد و تست گویندگی داد.
کد خبر: ۸۰۱۰۴۰
صدای دوستی در تاریخ ماندگار می‌ماند

وقتی استادان صدای او را شنیدند، همه متفق‌القول بودند که صدای خوب و متفاوتی دارد. از آنجا که صدای دوستی بسیار حماسی و بانشاط بود، نه‌تنها برای گویندگی برنامه‌های مختلف رادیو، بلکه برای برنامه‌های خاص رادیو هم از او دعوت می‌شد.

دوستی اولین کسی بود که از سال ۶۰ گویندگی برنامه‌های جبهه را به‌عهده گرفت و اخبار مهم‌ترین عملیات‌های جنگی را از رادیو اعلام می‌کرد تا این‌که سال 65 رادیو جبهه راه‌اندازی شد و دوستی به عنوان اولین گوینده فعالیتش را در این شبکه رادیویی آغاز کرد.

او همراه با گویندگانی مثل نورشاهی برنامه‌های این شبکه رادیویی را اجرا می‌کرد. شب‌هایی که عملیات بود، مهران دوستی وارد جام‌جم می‌شد تا با صدای حماسی‌اش از اتفاقات جبهه و رشادت‌های رزمندگان بگوید.

صدای پرهیجان این مرد بزرگ، مردم را با شرایط آن دوران و رزمندگان همراه می‌کرد. مردم به‌واسطه گویندگی او از جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به جنگ باخبر می‌شدند.

او گویندگان زیادی را آموزش داد و دوست و راهنمای خوبی برای جوان‌ترها بود. مدال گوینده برتر در جشنواره‌های مختلف به او اهدا شد و اکنون فقط می‌توان گفت صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران یکی از بهترین گوینده‌های خود را از دست داد و این درد به حدی غم‌انگیز است که جامعه هنری را متاثر کرده است.

دوستی دارای صدای مخملی بود و در تمام جریانات ملی و میهنی حضوری پررنگ داشت. از انتخابات گرفته تا مراسم ۲۲ بهمن و هفته دفاع مقدس، او در تمام اتفاقات حساس و ملی به عنوان یک گوینده پرانرژی و بانشاط همراه رسانه ملی بود. در واقع او با صدایش همه را به یکپارچگی دعوت می‌کرد. مردم دوستی را به عنوان یک گوینده موفق و تاثیرگذار می‌شناسند. او باسواد و اهل مطالعه بود و وقتش را بیهوده تلف نمی‌کرد.

حمیدرضا خزایی - قائم‌مقام سابق معاونت صدای رسانه ملی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها