فرهاد مجیدی یکی از محبوب ترین های استقلال است. او را بسیاری از نسل جدید هواداران استقلال برای موفقیتهای چند ساله آخر فوتبالش دوست دارند. بازیکنی که اگرچه در فوتبال ملی به محبوبیت زیادی نرسید اما با ساختن نماد 4 برای آبی ها توانست خودش را حسابی در دل آنها جا کند.
محیدی این روزها هزاران پیام از هواداران دلشکسته استقلال دارد که از او می خواهند کمک شان کند . که به تیمش برگردد و باعث رهایی شود اما فرهاد که هنوز دوره مربیگری ندیده و مدرک ندارد ، تجربه کافی برای هدایت استقلال را ندارد. او خودش این حقیقت را بهتر از همه می داند و فعلا قصد آمدن روی نیمکت در سرش نیست.
مجیدی اما برای هواداران استقلال حرف های زیادی برای گفتن دارد. او که مدام در این ایام از نامش برای آرامش بخشی به هواداران خرج می شود می گوید:«بگذارید بعد از دربی حرف های زیادی برای گفتن دارم. حرف هایی که در دلم مانده را آن موقع می زنم نه حالا . امیدوارم در دربی نتیجه ای بدست بیاید که دل هواداران بیشتر از این نشکند.»(خبرآنلاین)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد