به گزارش جام جم کلیک: «سویفت کی» کیبوردی بسیارهوشمند است که ۳/۱ بیلیون داده را در طی چهارماه آنالیز می کند که به مطالعه روند کلی استفاده از شکلک در سراسر جهان می پردازد. یکی از نتایج بدست آمده در مورد استفاده امریکایی ها از شکلک «بادمجان» است که آنها بیشتر در مکالمات خود از این شکلک استفاده می کنند.
قبل از اینکه نتایج را نگاه کنیم یاداوری می کنم که اندازه گیری درصد خطای این مطالعه، غیر ممکن است زیرا فقط کاربران با کیبورد «سویفت کی» مطالعه شده اند و کیبورد های «آی او اس» و «اندروید» در این پروسه جایگاهی ندارند.
نتایج:
شکلک صورت حدودا شصت درصد استفاده می شود. به این معنی است که آنها حسی را که متن نمی تواند منتقل کند از طریق این شکلک بیان می کنند. طبیعتا شکلک قلب و دست در پله بعدی قرار دارد و به ترتیب ۵/۱۲ و ۳/۵ درصد هستند و ۷/۱ درصد برای شکلک میمون اختصاص داده شده است.
در میان انگلیسی زبانان، آمریکاییها بیشترین استفاده را از شکلک «به سلامتی» و «کیف پول» دارند.
کانادایی ها بیشتر از شکلک «تفنگ» و «فضولات» استفاده می کنند. اسپانیایی زبان ها در آمریکا شکلک «گریه» با اشک آرام را بیشتر بکار می برند. اسپانیایی زبانها از این شکلک حدود ۴ درصد در مقایسه با دیگر شکلک ها استفاده می کنند.
فرانسه به کشور رمانتیک و عاشقانه مشهور است و در صدر جدول شکلک «قلب» و «رمانتیک» هستند، ولی شکلک «خوشحال» آنها پایین تر از بقیه کشور هاست.
دیگر نتایج این مطالعه این است که :
شکلک «هوای سرد» بیشتر توسط روسی زبانان به کار می رود در حالیکه عرب زبانان در رتبه اول از شکلک «هوای گرم» هستند (ممکن است مربوط به محیط جغرافیایی آنها باشد).
استرالیا رتبه اول دنیا را در استفاده از شکلک های «الکل»، «مواد مخدر» و «مواد غذایی بی خاصیت» دارد.
همچنین آمریکایی ها شکلک «گوشت» و «تکنولوژی» را در مکالمات خود بیشتر بکار می برند و اولین رتبه استفاده از این دو شکلک را در مقایسه با دیگر کشور ها دارند.
اما در مالزی شکلک محبوب مالایی ها «فضولات» و «خواب» است. همچنین مالزی بیشترین تنوع را در استفاده از شکلک در جهان دارد.
این کیبورد سبب می شود که ما به چگونگی استفاده از شکلک های متفاوت در جای جای دنیا بپردازیم. اما ما نمیدانیم اسپانیایی زبانان که از شکلک «ناراحت» استفاده می کنند واقعا در بین آنها غم یا اندوه چیز شایعی است یا منظورشان از آن داشتن لبخندی هیستریک است.
منبع: مجله مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت