در آخرین مسابقه هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال، تیم های استقلال خوزستان و پرسپولیس تهران از ساعت 19 امروز (یکشنبه) در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در این مسابقه مهدی طارمی مهاجم آماده این روزهای پرسپولیس در دقیقه 48 این تیم را پیش انداخت اما محمدرضا مهدوی در دقیقه 84 و با یک شوت از راه دور زیبا، مسابقه را به تساوی کشاند.
این ششمین هفته پیاپی است که پرسپولیس نمی تواند در لیگ برتر به پیروزی دست یابد. این در حالی است که این تیم در چهار مسابقه خود در لیگ قهرمانان سه پیروزی کسب کرده و در رده نخست گروه A این رقابت ها قرار دارد.
پانادیچ مربی پرسپولیس در این مسابقه تیم خود را با ترکیب سوشا مکانی، حمید علی عسگر، مایکل اومانیا، محمدرضا خانزاده، محسن بنگر (از دقیقه 40 رضا نورمحمدی)، احمد نوراللهی، مهرداد کفشگری، امید عالیشاه، محمد نوری، هادی نوروزی (از دقیقه 77 پیام صادقیان) و مهدی طارمی (از دقیقه 74 علیپور) به میدان فرستاد.
استقلال خوزستان نیز با سرمربیگری عبدالله ویسی با ترکیب پرویز کریمی، میثم مجیدی، محمد طیبی، مجید حیدری، موسی کولی بالی (از دقیقه 62 کاردوست)، عبدالهادی خنیفر، محسن بیات (از دقیقه 56 سیف اللهی)، محمدرضا مهدوی، میثم بائو، مهدی مومنی و سیدمهدی سیدصالحی بازی کرد.
با این نتیجه پرسپولیس 29 امتیازی شد و در رده نهم جدول رده بندی باقی ماند اما استقلال خوزستان لیگ برتربا 24 امتیاز و یک پله صعود در رده سیزدهم قرار گرفت. (ایرنا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد